sobota, 25. oktober 2014

Ustvarjanje po moje za Mavelu.com


Marina me je  izbrala za  gostjo ustvarjalnega tima za mesec oktober na njenem blogu in danes je na vrsti moja objava.

V paketku, ki sem ga od nje dobila, so bili zeleni cekinčki, zelena blazinica in štampiljka Winter pines. Uf, kaj bom pa s tem naredila, sem se najprej vprašala.  Glede na štampiljko mi je bilo jasno, da bo moja objava zimska. Porodila se je ideja, zorela, dokler je nisem spravila na papir.  Cekinčke sem tokrat uporabila prvič. O njih je bilo že kar nekaj napisanega, zato tega ne bom ponavljala.
Izdelala sem dve voščilnici, ki sta si zelo podobni in enostavni za izdelavo in predstavljata  pogled skozi okno pozimi. Pri obeh sem za osnovo uporabila eko karton, prav tako tudi za izrez okna.  Na bel papir sem z zeleno blazinico in štampiljko odtisnila smreke, katere sem  pri prvi tudi zasnežila. Dodala sem še ptička, cekinčke in borduro snežink. Pri drugi sem okno izdelala v shaker varianti in cekinčke dodala kot okras. Na obeh oknih je tudi prozorna folija za vtis stekla.  V bistvu sta voščilnici lahko za različne namene, rojstni dan ali bližajoče božično novoletne praznike.








Da pa ne bo ostalo samo pri voščilnicah, sem izdelala še lonček, ki je zelo uporaben za shranjevanje barvic, markerjev  ali  drugega  ustvarjalnega  materiala.  Lončku lahko dodate in obdelate še pokrov in ga lahko  uporabite za  darilo ali za shranjevanje.




 Lep pozdrav.