petek, 7. november 2014

Topel dom

Tako je naslov  štampiljk hišice z dodatki od Najlepšega para, katerega hiška  me je takoj očarala, ko sem jo videla na blogu Chez moi.  Seveda sem jo želela narediti  po svoje in sem eksperimentirala. Zaenkrat je nastalo pet različnih variant, nisem se še odločila za zmagovalno, ker me še nobena od njih ni zelo prepričala.  Vse hiške sem vroče embosirala z belim embosing prahom.  Preizkušala sem predvsem zasnežitev in pri tem uporabila različne medije, flower soft, deko-ice, snow writer. Vi pa lahko ocenite kateri se vam zdi, da se najbolje obnese.


Sneg je narejen z glistening snow writerjem, snežinke so vroče embosirane z belim finim embosing prahom.

Tu sem sneg kar vroče embosirala, vendar ne z navadnim, pač pa  z belim embosing prahom z bleščicami.

Pri tej sem sneg na strehi in dimniku naredila z glistening snow writerjem (bolje je izpadlo na prvi, ker je podlaga bela), snežinke pa s šablono sneg in kitom za les, ki sem ga preden se je posušil, posula še s čisto drobnimi bleščicami.
Glistening snow writer se od navadnega  razlikuje po tem, da se blešči.


Sneg je z deco ice kristalčki (vendar bi bolje izpadlo, če bi delala na belo podlago), snežinke so narisane z belim pisalom.

Sneg je narejen s flower soft, snežinke so odtisnjene z belo stazon opaque blazinico, pikice na njih pa poudarjene z belim pisalom.



Izzivi: prvo voščilnico prijavljam na:
Pozdrav in lep vikend vam želim.