četrtek, 25. september 2014

CAS voščilnice ali izziv pri Tanji

Priznam, CAS (Clean and Simple) voščilnice delam zelo poredko, pa niti ne vem zakaj, verjetno zato, ker to ni najbolj moj stil. To so preproste voščilnice, kjer je manj več. Pa jih niti ni tako enostavno narediti, vsaj meni ne, ker bi vedno rada še kaj dodala gor, se tako težko vzdržim pri vseh lepih dodatkih, ki jih imam na razpolago. 

Tokrat me je izziv pri Tanji spodbudil, da sem se polotila take izdelave. In veste kaj, postalo mi je všeč. Res, prav z veseljem sem jih izdelovala. Pa po vsej verjetnosti jih bom še.

Pri prvih dveh sem uporabila  isto štampiljko in drug napis.Tudi štampiljko snežaka imam že dolgo doma in sem jo spet zvlekla na plano. Mi je prav simpatičen.
Potem sem se polotila še barvanja Gorjuss deklic, ki so mi zadnje čase zelo všeč. In spet nisem mogla ostati pri eni.
Pridružite se tudi vi Tanjini CAS povezovalni zabavi, čas imate do 6.10.


Lep pozdrav do naslednjič. Zvonka

7 komentarjev:

 1. Z mano je bilo prav tako. Tolgo sem se otepala izdelave CAS voscilnic, ko pa sem enkrat preizkusila, pa sem se navdusila. In tovrstni stil mi je postal zelo ljub. Odlicno ti je slo od rok.

  OdgovoriIzbriši
 2. Čudovite so in všeč mi je CAS izvedba, čeprav to ni moj stil ;)))
  Pozdravček, Jana

  OdgovoriIzbriši
 3. Zelo lepo si se lotila CAS voščilnic. Čudovite so, vse po vrsti. Res je, da je pri teh preprostih voščilnicah najbolj pomembno, da so narejene brez napake, kar tvoje zagoto so. :-) Jaz jih rada izdelujem, vendar mi velikokrat spodleti prav pri natančnosti. :-))

  OdgovoriIzbriši
 4. Česarkoli se lotiš ti s tvojo čarobno paličičo uspe do potankosti sestavit prikupne voščilnice. Pa to ni mišljeno v smislu zavidanja, temveč POHVALE. Lepo so, četudi so CAS.

  OdgovoriIzbriši
 5. Uaw, koliko lepih preprostih čestitk. Najbolj so mi všeč tiste prve z bunkico. Predvsem zato, ker jih lahko delamo masovno. Za paznike po navadi pošiljamo večje količine in je fino, če so preproste in hitro narejene. Hvala, ker si se nam pridružila na CAS izzivu. Pridi še ;-)

  OdgovoriIzbriši
 6. Zelo so lepe. CAS voščilnice ti gredo odlično od rok. Včasih je prav luštno malo stopiti čez ovire, ki si jih postavimo kar same. Po opravljenem delu, pa z veseljem ugotovimo, da ovir ni :). Lp

  OdgovoriIzbriši