nedelja, 21. september 2014

Prva serija prazničnih voščilnic

Zadnjič sem vam pokazala prvo božično novoletno voščilnico, včeraj pa sem izdelala prvo serijo sedmih voščilnic v dveh barvah.  Res so enostavne, take CAS, zato bo izdelava lahko serijska in hitro se jih bo izdelalo. Štampiljka novoletne bunkice je iz istega kompleta kot sta skodelici iz prejšnje objave (Gina K.), napis "Čarobne praznike" je iz trgovine Ustvarjalni dotik, prav tako so od tam bleščice, ki sem jih nanesla na bunkice, da se malo posvetijo.In ker imajo bunkice pikice, jih prijavljam na septembrski izziv Ustvarjalnega dotika - pikasto.

Pozdravček, Zvonka.

8 komentarjev:

 1. Prekrasne so v lepih barvah. Všeč so mi svetleče bunkice. In super za hitro izdelavo :)

  OdgovoriIzbriši
 2. Letos boš pravočasno pripravljena na praznike. :-) Tvoja serija voščilnic mi je zelo všeč. V obeh barvah. :-) Bleščice so pa fajn ideja.

  OdgovoriIzbriši
 3. O kako si pridna. Še prvo nisem uspela pohvaliti, že je tu nova serija prekrasnih bunkic. Zelo so lepe in kako se svetijo. Lp

  OdgovoriIzbriši
 4. Krasne za serijsko izdelavo, prave božične kroglice, pa še lepo se bleščijo.

  OdgovoriIzbriši
 5. Tele bunkice so pa čarobno lepe! Mega čestitke so nastale :)

  OdgovoriIzbriši
 6. Zelo všečno :) prekrasna serija novoletnih čestitk. Bleščice jim dajo prekrasen lesk :) Hvala za sodelovanje v izzivu trgovine Ustvarjalni dotik :)

  OdgovoriIzbriši
 7. Lepe voščilnice in resnično take, da jih lahko izdelaš serijsko. Zelo lepe bunkice, bogate in z dodatki bleščečega še bolj praznične. En lep pozdravček s prav tako sončnih Rovt, Andreja V.

  OdgovoriIzbriši