ponedeljek, 24. november 2014

Razstava adventnih venčkov



Včeraj smo obiskali tradicionalno razstavo adventnih venčkov in novoletnih aranžmajev,  ki so jo pripravili v cvetličarni  PR' KRNC  v Stražišču pri Kranju. Čudovito pripravljena razstava, od venčkov, aranžmajev do samega ambienta. Vse pohvale organizatorjem in vsem udeleženim, še posebno ko pomislim, da je bila še prejšnje popoldne cvetličarna normalno odprta, včeraj pa je bil to čisto drug prostor. Naše oči so se "napasle" ob vseh lepotah, duša nam je veselo igrala, odhajali smo še čisto pod vtisom videnega. Težko je opisati z besedami, to moraš enostavno doživeti v živo. Da pa boste tudi vi ujeli vsaj kanček vseh teh lepot, vam ponujam nekaj slik na ogled.  Mogoče dobite idejo za domačo izdelavo venčka. Ta teden ga bo potrebno izdelati.
























Več fotografij si lahko pogledate na mojem albumu.



9 komentarjev:

  1. Čudoviti so, vsi po vrsti, obeh venčkov v rjavi barvi se pa tudi jaz ne bi branila. čao in hvala, da si me opomnila, da si ga moram letošnjega še narediti (saj veš, kovačeva kobila je vedno bosa).

    OdgovoriIzbriši
  2. WAW Zvonka tole pa so venčki. Jaz imam celo dva že narejena, še vsaj dva pa me še čakata, tako da so vse ideje dobrodošle :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Zelo so lepi
    tudi jaz sem danes na mizico postavila svojega,
    ki pa je letos belo zelen
    lp Tamara

    OdgovoriIzbriši
  4. Hvala ti za tole inspiracijo. Sami krasni aranžmaji in venčki. Zadnji, s pšenico, me je totalno osvojil.:-) Moj bo pa verjetno spet tradicionalno okrogel in s smrečjem. :-))

    OdgovoriIzbriši
  5. Wow,koliko divnih adventa.Među tim ljepotama teško bi se bilo odlučiti za jednoga.
    Lp,MArtina

    OdgovoriIzbriši
  6. ooo, kako čudovito. lepo je videti in dobiti kako idejo ob prihajajočih praznikih,
    hvala, ker deliš z nami.
    lp

    OdgovoriIzbriši
  7. Čudoviti so, verjamem, da je še poseben užitek, ko vso to lepoto gledaš v živo.

    OdgovoriIzbriši
  8. Že na slikah so čudoviti, kaj šele v živo. Lp

    OdgovoriIzbriši