sobota, 25. april 2015

Bila je poroka

Prejšnjo soboto se je poročila sodelavkina hčerka. Za to poroko sem izdelala kar šest čestitk - explosion box, dvojno kuverto in 4 "navadne" čestitke, vse po željah naročnikov.














Explosion box prijavljam v Galerijo meseca aprila - Najlepši par.


Lep podaljšan vikend vam želim. Zvonka



17 komentarjev:

  1. O moj bog Zvonka, to pa je projekt. Krasne so vse po vrsti. Izdelava dodelana v nulo...ni da ni. Samo občudujem <3 <3 <3.

    OdgovoriIzbriši
  2. Zelo si se potrudila. Škatlica je prav posebna, tudi kuverte in voščilnice. Najbolj mi je pa všeč vijolična voščilnica, kjer si fantastično osenčila ozadje para.

    OdgovoriIzbriši
  3. Skrolam dol, skrolam gor... in se ne morem nagledati prekrasnih izdelkov. Zlato bela kombinacija na škatlici in kuverti je svetovna! Super si se potrudila pri vseh izdelkih. Zelo natančno si vse izdelala. Bravo! :-))

    OdgovoriIzbriši
  4. Dobro si se lotila projekta in naredila raznolike izdelke. Škatlico si lepo dopolnila s primernimi detajli, voščilnice pa govorijo vsaka zase :-)) Prav vse so mi všeč!

    OdgovoriIzbriši
  5. Mojstrsko si opremila vse obdarovalce (ce jih lahko tako poimenujem).
    Je kar izziv izdelati tolko razlicnih izdelkov za enega prejemnika.

    OdgovoriIzbriši
  6. Predivno. Odradila si predobar posao.
    Lp, Martina

    OdgovoriIzbriši
  7. Kar gledam in gledam in se ne morem načuditi vsem tvojim izdelkom. Prekrasna kombinacija, lepi elementi in vse tako dodelano, da kar sapo vzame. Res sta nevesta in ženin dobila stvari, ki jima bodo v lep spomin. Se mi zdi, da je, ko delaš za isto osebo več stvari, še težje narediti tako, da je vse usklajeno in vse nekoliko drugače. No kakor koli, vse je čudovito:)) En lep pozdravček, Andreja V.

    OdgovoriIzbriši
  8. Uf, tole pa ni bila lahka naloga, saj so morali biti izdelki raznoliki. Ampak ti si jo več kot odlično opravila. Krasno je vse, še posebej pa seveda škatlica presenečenja.

    OdgovoriIzbriši
  9. Lep čas že nisem komentirala objav. Oprosti, Zvonka za mojo malomarnost, čeprav si tvoje izdelke vedno sproti ogledam in ji občuujem.Tokrat pa so dopustniški časi, pa malce slabše vreme, pa končno čas za tole... Pridna si bila, tako kot vedno. Škatlica mi je všeč, ker je nekaj drugačnega. Všeč mi je sredina le te, ter kombinacija bele in zlate barve. Tudi ostale so krasne, ampak škatlica pa še posebno.

    OdgovoriIzbriši
  10. Oooo vse to je namenjeno enemu paru ..... Zvonka, čestitam za to poročno serijo, ki je čudovita. Lp

    OdgovoriIzbriši
  11. Prelepe so. Res si dobro opravila, glede na to, da je vse za en par.

    OdgovoriIzbriši
  12. Uau, tole pa ni bila ravno lahka naloga, za en par izdelati toliko poročnih voščilnic. Odlično si opravila, resnično odlično. Bravo! Škatlica je še posebej lepa. :)

    OdgovoriIzbriši
  13. Wauuu
    Zvonka čudovita izdelka
    mislim, da si izvabila nasmeh na lička tega para
    lp Tamara

    OdgovoriIzbriši
  14. Kok si pa ti pridna :-) Vse so čudovite :-)
    Lp Danii

    OdgovoriIzbriši
  15. Kakšne umetnine. Čudovito vse po vrsti :) Uau, pa koliko detajlov na škatlici :) Pozdravček. D.

    OdgovoriIzbriši
  16. Gledam in se slinim... meni je že ena poročna prava muka, kaj šele da bi morala narediti tujšen komplet za isto poroko pa vsako drugačno - fenomenalno ti je uspelo, ni kaj :)!

    OdgovoriIzbriši