ponedeljek, 3. avgust 2015

Sivka in bleščeče + bonbonček

No, pa mi je uspelo. Po enem mesecu pavze od ustvarjanja sem spet zalaufala. Uf, kako paše.  Naročnica jo je za slavljenko želela imeti v stilu sivke, na Craft-alnici pa želijo v 139. izzivu videti bleščeče. Tako sem oboje združila in je nastala spet ena knjigica. 










Upam, da se na zadnjih dveh fotografijah vidi kaj vse se blešči (napis sreča, oba metulja, številka 50 in napis vse najboljše). Barve pa kot vedno pri vijolični, spet niso tiste prave. Se opravičujem, toda ne znam drugače fotografirati.


Izzivi:

Zaradi operacije roke sem na žalost letos tudi zamudila izdelavo sivkinih butaric. Ujela sem  ravno toliko sivke, ki še ni preveč odcvetela, da mi je uspelo izdelati samo dve. Nista pa tako zelo lepi, ker v roki še ni bilo dovolj moči.






Pa še vesela novica. 21. avgusta bo minilo eno leto mojega bloga. Zato sem vam pripravila bonbonček, katerega sliko bom pripela v naslednji objavi. Vse kar morate storiti je, da pustite komentar pod to objavo do petka, 21.8. zvečer. Seveda se lahko tudi prijavite med spremljevalce, če to še niste, ni pa pogoj. Ker bom 21. še na dopustu, bom bonbonček izžrebala v ponedeljek, 24.8.

Lep sončen pozdrav do naslednjič. Zvonka

62 komentarjev:

  1. Le kdo se spet prvi grebe za bonbonček :-))) Čestitke za prvo obletnico tvojega bloga. Zelo lepo je pokukati k tebi, saj čudovito ustvarjaš. Lepo je vedeti, da je tvoja roka spet sposobna slediti tvojim mislim in idejam: :-) Krasno škatlico si izdelala. Šopek sivke je prelep. Prav zadišal je do mene. :-) Tudi tvoji butarici sta zelo lepi. Upam, da naslednje leto tudi meni uspe izdelati kakšno s prepletenimi trakovi. .-))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Sonja, nekdo pač mora biti prvi, vesela sem, da si to ti. Hvala ti za vse lepe komentarje, ki si jih tekom leta pustila pri meni. Lp

      Izbriši
  2. Avtor je odstranil ta komentar.

    OdgovoriIzbriši
  3. Krasna knjigica. Čestitke ob prvi obletnici, čas neusmiljeno beži.Lepo te je brati in se naslajati ob tvojih delih. Sao tako naprej. Butarici sta za mene 1A. Nič se ne opazi, da ni bilo moči. Lepo sta prepleteni.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Renata hvala, ker spremljaš moj blog in pokomentiraš moje izdelke. Lp

      Izbriši
  4. Draga Zvonka, čestitke za obletnico. Vedno je lepo priti na tvoj blog, kjer so vsi tvoji izdelki tako lepi in dovršeni. Upam, da je operacija pomagala in boš sedaj lahko veselo počela vse, kar ti je ljubo. Pa vse pohvale za to čudovito knjigico!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Tina hvala. Veseli me, da rada prideš na moj blog in hvala za lepe komentarje. Lp

      Izbriši
  5. Ooo, že eno leto! Čas gre pa res hitro. čestitke, draga Zvonka in naj ti roka čimprej služi tako, kot je treba. Sicer se na izdelkih nič ne pozna, butarici sta prekrasni, enkrat bom mogla it k eni od vas v uk, se mi zdi res težko, tole povezovanje. Mi je pa tista sivka na škatlici zanimiva, kaj to si šopek, sliko izrezala? Zelo lepa knjigica je nastala.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Mateja, hvala za vse lepe komentarje. Ti le pridi v uk, ni problem, boš videla, da ni nič težko, le malo zamudno. Šopek je sprintan in izrezan. Sem najprej hotela dati ta pravega, pa sem se bala, da se bo preveč osipal. Lp

      Izbriši
  6. čestitke za eno leto bloganja, krasen blog je tole :))).
    tudi jaz upam, da je operacija uspela in da boš še naprej lahko ustvarjala take prekrasnosti kot dosedaj. tako knjigica s šopkom sivke kot butarici so same umetnine.
    veliko ustvarjalnega navdiha še naprej!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Tina, hvala za vse komentarje in obiske mojega bloga. Lp

      Izbriši
  7. Krasno je slišati, da znova lahko ustvarjaš in jaz se že zelo veselim tvojih novih izdelkov. Čestitke za prvo obletnico, v kateri se skriva obilo čudpvitih izdelkov in ustavrjalnih idej. Le tako naprej. Tudi tale knjigica je zelo zelo lepa.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Vladka, hvala, da spremljaš moj blog in izdelke, ki jih ustvarjam. Rada preberem tvoje komentarje. Lp

      Izbriši
  8. Zelo je lepa! Na prvi sliki sem mislila da je šopek sivke 3D, tako resnično izgleda. Celoten izdelek je dovršen, natančen in krasnih barv.

    OdgovoriIzbriši
  9. Renata hvala, ker si postala spremljevalka mojega bloga in hvala za vse komentarje, veselim se jih. Lp

    OdgovoriIzbriši
  10. Mmmmm, kakšna dišeča objava. Voščilnica je prekrasna in tudi butarci sta
    elo lepi. Vesela sem zate, da se ti vrača moč ...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Helena pozdravljena na mojem blogu in hvala za tvoj lep komentar. Lp

      Izbriši
  11. Čestitke za doseženo prvo leto in ... glede na tvoje lepe izdelke bi rekla, da si v teh vodah že dalj časa! Knjigica je krasna in butari fenomenalni! Le tako naprej in ... brez poškodb, seveda ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Sapfina (Barbara) hvala za lepe želje in za ogled mojih izdelkov. Saj sem v ustvarjalnih vodah že nekaj let, le za blog prej nisem zbrala poguma. Lp

      Izbriši
  12. Čestitke tudi z moje strani, k tebi res rada pokukam, imaš izdelke, ki me nagovarjajo, način mi je nekako soroden:))), zanimivo tudi mene čaka ena na temo sivke in ko sem zagledala tvojo, me je prevzel odličen šopek, ki na prvi fotografiji izgleda 3D. Celota prelepa! Veliko ustvarjalne energije in realiziranih odličnih idej še naprej ti želim, vse dobro in hvala za možnost bonbončka:), lp.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Tanja, zahvaljujem se ti za vse prelepe besede in zelo sem vesela, da so ti moji izdelki všeč. Hvala enako. Lp

      Izbriši
  13. O, lej ga bonbonček pri Zvonki. :)
    Čestitke za prvo obletnico.
    Me je kar malo presenetilo, da si tako "sveža" blogerka. Glede na tvojo kvaliteto izdelkov in objav sem te imela za "starejšo".
    Knjigica je pa čudovita. S sivko ne moreš nikoli falit. ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Dusi, saj sem starejša, ha ha, po emšo-ju in po letih ustvarjanja, le blog sem si "privoščila" bolj pozno. Hvala, ker me spremljaš. Lp

      Izbriši
  14. Beautiful card!!! Thanks for joining us at Creative Fingers this time! Hope to see your work again soon :)

    OdgovoriIzbriši
  15. Naj ti najprej napišem, da me veseli, da si uspešno okrevala, po premoru bo ustvarjanje še večje veselje. Čestitke tudi za rojstni dan bloga, hitro je minilo tole leto.

    Zelo lepo voščilnico s sivko si naredila, všeč so mi papirčki, le kej si jih dobila?
    Hvala, da si se nama pridružila v Craft-alnici, pozdravček Lili

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Lili, hvala za vse. Ja, res sem komaj čakala, da bom spet lahko ustvarjala. Papirji za knjigico so pa sprintani. Lp

      Izbriši
  16. Lovely card, thanks for sharing at MYYC.

    Pat xx

    OdgovoriIzbriši
  17. Šjora vse naj, naj za prvo leto bloganja - ma veš da nisem vedela da si tako mlada ;). Izdelkom se prav nič ne pozna, da si bila na bolniški za te butarice pa moram tudi jaz priti 1x na učne ure. Super, da je roka sedaj OK in lahko zopet ustvarjaš. Škatlica s sivko je čudovita! Drugače če utrgaš še nezrel oz mald cvet sivke se ne bo osipal - stestirano. V najslabšem primeru pa posprejaš z utrjevalcem ali prozornim lakom, samo potem ne diši več po sivki...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jerneja, hvala za tvoje lepe komentarje in oglede mojih izdelkov. Na učne ure pa kar pridi, ni problem. Ali pa naredimo delavnico drugo leto. Moja sivka je bila enostavno prezrela za dekoracijo v šopku.Mogoče kdaj drugič. Lp

      Izbriši
  18. Sem vesela, da si spet nazaj in glede na obletnico bloga ti želim, še veliko krasen ustvarjalne kilometrine :-))
    Tudi tokrat si zelo lepo ustvarjala in spet naredila čudovito knjigico. Lepo si se poigrala z njo in z vsemi detajli!
    Hvala, ker ustvarjaš z nama v CRAFT-alnici ... Srečno!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Andreja, se ti najlepše zahvaljujem za spremljanje mojega bloga in za vse komentarje, lepo jih je brati. lP

      Izbriši
  19. Zvonka, hvala za tvoje opozorilo:), z veseljem se pofočkam pod tvoj čudovit izdelek, tako lep in nežen je, da sem kar malo po gorenjsko fouš. Pri tebi se vsi izdelki tako lepo izdelani, da je užitek pokukati na tvoj blog. Želim ti še veliko uspešnega ustvarjanja, naj se ti roka dobro rihta. Lep pozdrav, Andreja V.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Andreja, hvala ker spremljaš moj blog in hvala za vse tvoje lepe komentarje. Lp

      Izbriši
  20. Še enkrat se ti moram oglasiti:), ko se že punce tako ponujajo za učne ure pri tebi, prosim, če še mene daš na seznam:) Upam, da boš imela dovolj prostora, če pridemo vse:) No, to je bilo sedaj malo za hec, ampak mislila sem pa resno. Pozdravček še enkrat, Andreja V.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Andreja, si že na seznamu, ha ha...Bi bilo res lepo, če se drugo leto v času sivke dobimo...

      Izbriši
  21. A sweet card! Thanks for sharing at Crafting from the Heart.

    OdgovoriIzbriši
  22. Joj Zvonka, a je res minilo šele eno leto, ko si se opogumila in začela z blogom? Vesela sem , da si svoje izdelke pokazala v svet, saj si res nadarjena čestitkarca. V mnogih stvareh si mi tudi mentorica, za kar sem ti zelo hvaležna.
    Tvoje škatlice pa že od nekdaj občudujem in ta s sivko knjigica je fantastična.Butarice so pa itak naj...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Neva, hvala za tvoje lepe besede in za vse spodbude, komentarje in ostalo, saj veš... Lp

      Izbriši
  23. čudovit izdelek, kar vonjam sivko :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Maja, hvala ti za komentarje, ki jih pustiš na mojem blogu. Lp

      Izbriši
  24. Congratulations on your first year blogging. I love this lavender card. It looks so realistic I thought it was real in the first picture! Thank you so much for playing in our neighbourhood 613 Avenue Create this week. Hope you stop by to play again next week.
    Keep Smilin',
    Stacey xxx
    613 Avenue Create DT
    Lasata's Crafty Hideout {My Blog}

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Stacey, thank you to visit on my blog and and thanks for the comment.

      Izbriši
  25. Zvonka, čestitam za prvo svečko.
    Me veseli, da lahko ponovno ustvarjaš.
    Ko sem videla šopek sivke, sem bila najprej prepričana, da je pravi, tako dobro je videti. Izdelek pa v celoti čudovit kot sem pri tebi navajena.
    Še veliko ustvarjalnih idej in energije ti želim. Lp

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Janja, hvala za spremljanje mojega bloga. Vedno z velikim veseljem preberem tvoje komentarje, saj si mi še vedno vzor in navdih v čestitkarskih vodah.

      Izbriši
  26. Zvonka, čestitam ti za prvo leto bloganja, res nisem vedela, da si še tako mlada v teh vodah, saj so vsi tvoji izdelki tako dovršeni in polni drobnih detajlov. Najbolj občudujem tvoje knjigice in tudi ta s sivko je prečudovita.
    Me veseli, da si okrevala in da si lahko pričela spet ustvarjati.
    Z velikim veseljem spremljam tvoj blog in si na prekrasnih izdelkih pasem oči.
    Hvala, za priložnost za tvoj sladek bonbonček.
    Lp, Valerija

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Valerija, hvala ti, da spremljaš moj blog in hvala ti za vse lepe komentarje. Lp

      Izbriši
  27. Res vse čestitke za obletnico bloga, čeprav tvoje izdelke občudujem že precej več časa.
    Ta tvoja knjigica s sivko je res top, prekrasna kot vsi tvoji izdelki.
    Me pa veseli, da lahko ponovno ustvarjaš :)
    Lep večer.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nataša, veseli me, da ti včasih uspe pokukati tudi na moj blog, hvala. Kajne, midve se spremljava že z MA. Lp

      Izbriši
  28. 49 komentar....jaz pa res ne smem manjkati....bo konec sveta. Tudi mene je presenetila številka 1. Tako "mlada" si še. Po izdelkih sodeč sodiš že med stare, izkušene babnice. Z veseljem ti čestitam za to prvo svečko in naj jih bo še veliko, veliko. Brez poškodb roke (noga lahko sfali, roke pa bog ne daj). Z veseljem mečem svoje oči na tvoje čudovite izdelke....tudi tale sivka je tako dobro izdelana, da bi marsikdo prisegel, da je prava. čao

    OdgovoriIzbriši
  29. Mojca, vedno z veseljem preberem tvoje komentarje, hvala ti, ker spremljaš izdelke na mojem blogu. Lp

    OdgovoriIzbriši
  30. Zvonka, evo mene sem že v vrsti za sladki bonbonček, ki bo še slajši, če bo moj.
    Muci naj še dolgo uživate na sončku... ti nas pa še dolgo razveseljuj z čudoviti izdelki.
    Lp, Tadeja

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Tadeja, hvala, da si obiskala moj blog in pustila komentar. Lp

      Izbriši
  31. What a gorgeous design. Love the colours and all the detail.

    Thanks for sharing with us

    Lin
    ABC

    OdgovoriIzbriši
  32. Čestitam za prvo obletnico! :) Kar tako naprej, saj so izdelki preprosto čudoviti in neponovljivi. :) <3

    OdgovoriIzbriši
  33. Borracha čebulača dobrodošla, hvala za tvoj obisk na blogu in lep komentar. Lp

    OdgovoriIzbriši
  34. čestitke za prvo obletnico. Voščilnica v obliki knjigice je čudovita ;)

    OdgovoriIzbriši
  35. čestitke za prvo obletnico. Voščilnica v obliki knjigice je čudovita ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Sanja, hvala, vesela sem tvojega obiska na mojem blogu in komentarja. Lp

      Izbriši
  36. vse čestitke za jubilej :) da bi bilo izdelkov še mnogo :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Just I, hvala za obisk in komentar, veseli me. Lp

      Izbriši
  37. Živjo,
    sicer sem tvoja nova spremljevalka, ampak moram reči da so mi tvoji izdelki res všeč. Knjiga zgoraj me je res navdušila, mogoče še sama v kratkem izdelam kakšno podobno. :)
    Želim ti še veliko lepih izdelkov! :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Kajcyika crafts, dobrodošla na mojem blogu in hvala za lep komentar. Lp

      Izbriši