četrtek, 17. september 2015

Gobarska čokoladnica

Mož je včeraj praznoval rojstni dan in ker je strasten gobar že dolga leta, je dobil tudi čokoladnico v tem stilu. Malo gobic, pravih in strupenih, samo za poživitev scene in nekaj dreves, pa seveda ta velika čokolada s celimi lešniki. Tako velike čokoladnice še nisem delala. Notri je 450 gramska čokolada. 
In ker ima prva stran čokoladnice tudi drevesa, jo še ravno zadnji dan prijavljam k Tini in Vladki na 40. izziv - Ko me inspirira (drevo). Seveda pa tudi v septembrsko galerijo Najlepši par - štampiljka in rezalna šablona

Upam, da se mi ne naredi tako kot pri prejšnji objavi, ko sem želela voščilnico prijaviti na nekaj izzivov, prilepila že linke in nato pozabila narediti povezavo. Kaj hočemo, emšo. Ta je itak kriv za vse.





Pozdravček do naslednje objave. Zvonka

19 komentarjev:

  1. Kakšna lepa gozdna pokrajina z gobicami za gobarskega navdušenca. Sprva si sploh nisem predstavljala, da se v njej skriva sladko presenečenje :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Se sreca da si vzela ta veliko cokolado. Pri mali Merci cokoladici pol tega ne bi gor sprvla.
    Gozdno pokrajino si v nulo imitirala. Zelo mi je vsec.

    OdgovoriIzbriši
  3. Auuu, ovo je stvarno super, jako mi se sviđa!

    OdgovoriIzbriši
  4. Mislim, da bi se kar pridružila tvojemu možu pri razkrivanju tele čokolade. Ob prekrasni dekoraciji se sline še bolj cedijo.

    LP, Marjeta

    OdgovoriIzbriši
  5. Kako sladka čestitka, se je ne bi branila ;) Vse najboljše tvojemu gobarju, krasno tematsko čestitko si mu naredila.

    OdgovoriIzbriši
  6. Krasna čestitka in imeli sva zelo podobno inspiracijo ha ha, sem se prav nasmejala, ko sme svojo čestitko nalepila v galerijo :-)

    OdgovoriIzbriši
  7. Zelo lepa čokoladnica....moža si pa res na izviren način pocrkljala

    OdgovoriIzbriši
  8. Vse najboljše želim tvojemu možu. Si ga pa lepo posladkala, res je fino, da si izbrala ogromno čokolado, drugače bi bila ta hosta zelo redka, tako pa si nanjo spravila res vse, kar paše v gozd. čao

    OdgovoriIzbriši
  9. Zelo lepo si ovila čokolado in naredila čudovit gozdiček :-)) Gobice so mi krasne.

    OdgovoriIzbriši
  10. Preprosto lahko rečem samo uau. Čudovita izvedba. In seveda čestitke možu, ki ima tako krasno ženo, da mu je pripravila super sladko presenečenje.

    OdgovoriIzbriši
  11. krasen gozdiček, mušnice so pa itak za srečo! in tudi notranjost mi je všeč s temi štampiljkami,

    OdgovoriIzbriši
  12. Ti si svetovna prvakinja v izdelovanju čudovitih čokoladnic. :-)) Super lep gozdiček si ustvarila. Sto na uro mi je všeč. :-) Čestitke tvojemu gobarju!
    Nikar ne krivi tega ubogega emšoja, ker nisi naredila povezav. Sigurno so bile tvoje misli že pri naslednjem projektu, česar pa emšo sploh ni kriv. :-)))

    OdgovoriIzbriši
  13. Zelo je lepa! Prava tematska, za gobarja pa se jesenska.

    OdgovoriIzbriši
  14. Zelo zelo lepa čokoladnica je nastala,všeč mi je kako si jo okrasila.
    LP Vilinke

    OdgovoriIzbriši
  15. Ooo je dobil pa veliko čokolado!!! Pa tako zelo lepo si mu jo okrasila...pa verjetno je na račun mušnic tudi šlo nekaj smeha, kaj? :-)))

    OdgovoriIzbriši
  16. Čestitke možu,
    krasno si mu zapakirala darilce
    lp Tamara

    OdgovoriIzbriši
  17. Krasno darilce. Lahko bi se poimenovala škatlomanka. Tako hitro letijo izpod tvojih rok.Lepo si pričarala jesensko idilo.

    OdgovoriIzbriši
  18. Saj ne vem, ali naj bolj občudujem zunanji ali notranji del:), vse je zelo lepo: notranje slastno, zunanje pa rahlo nevarno:) Čestitke tebi za ustvarjeno in možu za roj. dan. Uživaj in upam, da se vidimo. LP Andreja V.

    OdgovoriIzbriši
  19. Lepo si ga pocrkljala s čokolado. Čestitka je fantastična. Me prav zamika, da bi se šla malo potepat po gozdovih in ujet kakšno gobico.

    OdgovoriIzbriši