ponedeljek, 8. februar 2016

Ko me inspirira

Vladka in Tina sta objavili 45. izziv na temo EMBOSS RESIST TEHNIKA. Inspiracija je bila prekrasna Martinina voščilnica. Oglejte si jo, res je čudovita.
Meni sicer ta tehnika ni blizu, niti je ne uporabljam. Očitno pa sem v tem tednu tako zelo pogrešala ustvarjanje, da sem se jo včeraj vseeno lotila. Ni nastalo ne vem kaj, za začetek sem pa zadovoljna. Seveda, če spregledam napake. Pa novo emboss blazinico moram nujno nabaviti. Ta se mi je že skoraj zasušila.


Objavo lepim tudi k Tini v Galerijo meseca februarja.

Kljub  deževnemu dnevu vam želim lep praznični dan.  Zvonka

19 komentarjev:

  1. Same lepotice. Zelo lepo ti je uspelo in tehnika ti zagotovo zelo leži. Pričakujem še kakšno voščilnico v tem stilu :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Krasno si uporabila to tehniko. Vse so zelo lepe, druga pa mi je posebej padla v oči, ko se barve tako lepo prelivajo.

    OdgovoriIzbriši
  3. Lepe so.
    In prvi dve sta tako sončni. Super si tole spedenala!

    OdgovoriIzbriši
  4. Krasne so.prav vse, tako različni efekti in lepih barv.

    OdgovoriIzbriši
  5. Še dobr, da si bla na bolniški, si sedaj kar eksplodirala:) Naredila si odlične primerke in da ti zaupam, meni je najbolj všeč predzadnja, ali pa zadnja:), težko bi se odločila. Lep pozdrav, Andreja V.

    OdgovoriIzbriši
  6. prekrasne voščilnice v zanimivi tehniki.....očitno ti bolezen dobro dene...

    OdgovoriIzbriši
  7. Baš su super, 2 i 3 mi se posebno sviđaju!!
    ♥Pozdrav Valentina♥

    OdgovoriIzbriši
  8. Pa so lepe, veš. Čisto različne in vse krasne. Zadnja je sploh lepih barv., Pa prva in druga in sta kot sončka, lepo si ustvarjala.

    OdgovoriIzbriši
  9. Zelo dobro si se spopadla s to tehniko. Naredila si krasno serijo voščilnic.

    OdgovoriIzbriši
  10. Zvonka, meni so vse lepe. Druga pa sploh izžareva toplino.

    OdgovoriIzbriši
  11. Super si se spoprijela z izzivom. Navdušena sem nad tvojimi rožicami. Druga voščilnica me je še posebej očarala s krasnimi barvami in lepo "razmetanimi" rožicami. :-)

    OdgovoriIzbriši
  12. Pa zakaj se ti je izsušila....ker jo premalo uporabljaš. Še dobro da so ti izzivi, da malo prekopljemo vse materiale, ki so shranjeni po naših "špajzah" . Drugače pa ti je kar lepo uspelo vse skupaj, še posebno zadnja v modri barvi me je še posebno navdušila. čao

    OdgovoriIzbriši
  13. Lepo je izpadlo in včasih se je dobro vrniti k tem starim tehnikam in jih skombinirati z novimi pripomočki in tudi tehnikami. Hvala, da si se nama pridružila z vsemi temi lepimi voščilnicami.

    OdgovoriIzbriši
  14. Uh...Zvonka...pa imaš biti za kaj zadovoljna!!! Tako so lepe prav vse...

    OdgovoriIzbriši
  15. Prav vse so lepe. Krasno si uporabila washi tape na tretji. Lp

    OdgovoriIzbriši
  16. Ooo krasne so cisto vse! Nobene napake nisem opazila.

    OdgovoriIzbriši
  17. Zvonka, najlepša hvala za zgornjo lepotičko, ki je danes prispela v moj domek :-)) Res je čudovita, vse po vrsti so čudovite. Hvala za voščilo ob RDju.

    OdgovoriIzbriši