četrtek, 30. junij 2016

Netipične barve

Naj bo za rojstvo deklice, vendar bolj neobičajnih barv, pa kakšen žepek naj bo zraven, je bilo navodilo znanke. Spomnila sem se, da sem ravnokar izdelala drugačno čokoladnico in  sem tokrat  enako obliko z drugačnimi papirji uporabila za drug namen. Barve so res neobičajne, naročnici je bila pa  zelo všeč.
V žepku so nogavičke, naročnica pa je dodala še darilno kartico.Ker sem uporabila kar nekaj šablon Scrapping cottage, voščilnico prijavljam na njihov  3.izziv, kjer je tokratna tema  žepek - POCKET.
Šablone SC: Ta voščilnica pa je bila poslana k Valeriji, ki danes praznuje. Še od tu VSE NAJBOLJŠE.Lepe poletne dni vam želim.  Zvonka

8 komentarjev:

 1. Simpatično si okrasila. Zelo mi je všeč, kako si čokoladnico uporabila. Lp

  OdgovoriIzbriši
 2. Čudovit izdelek v simpatičnih netipičnih barvah. Zelo mi je všeč, prav tako pa voščilnica, ki mi je polepšala praznovanje. Hvala!

  OdgovoriIzbriši
 3. Krasno si združila vse te šablone in super je lahko ta žepek tudi prostor za drobne pozornosti. Hvala, da si se pridružila izzivu. Lepo vošćilnico si naredila tudi za Valerijo.

  OdgovoriIzbriši
 4. Dober žepek za micene nogavičke. Všeč mi je, ker je lahko tvoja čokoladnica primerna še za kaj drugega. Tudi za Valerijo si se potrudila.

  OdgovoriIzbriši
 5. Super je, z luštnim skriti žepkom. Saj je prav- glede barve- vse pa ne mora biti vedno roza in modro :)

  OdgovoriIzbriši
 6. Krasna mini darilna "torbica". :-) Zelo lepo si jo okrasila. Super barvno kombinacijo si izbrala. :-)
  Tudi voščilnica za Valerijo je zelo lepa.

  OdgovoriIzbriši
 7. Zelo lepa škatlica,lahko bi nam pokazala kako jo izdelaš
  LP Vilinke

  OdgovoriIzbriši