četrtek, 27. april 2017

Vsega po malem

Danes je pri nas ves dan tako močno deževalo, da sem že pomislila, da se bomo utopili. Zato bo prva voščilnica kot nalašč in upam, da nam jutri prinese vsaj malo sonca.
Saj se mogoče še spomnite objave z novo tehniko starburst/sunburst, tudi tole sončno sem naredila na enak način.Voščilnico prijavljam na aprilski izziv Ustvarjalnega dotika - slovenski napisi. Iz njihove trgovine je osnova za voščilnico A6 in rezalna šablona Taylored expressions - ray of sunshine, ki pa je ni več na zalogi. Napis je iz kompleta štampiljk Pozitivčki iz trgovine Mavelu.

Druga iz današnje objave je bila odposlana že pred časom, vendar nekako še ni prišla do objave. Za rojstni dan jo je prejela Majda


Tretji je tag s kokoškama, izdelan že nekaj časa nazaj, nekomu v zahvalo. Žal imam pa samo to slabo slikco.
 

Prijavljam ga na 59. izziv The male room, kjer je tokratna tema veliko nog - many legs.

 

Pozdrav.  Zvonka

13 komentarjev:

 1. Ooo, spet krasni izdelki. Prav vsi so mi všeč, ampak mojo pozornost sta najbolj pritegnili krasni kokoški na tagu. Tako simpatično! Od koga je ta rezalna šablona?

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Valerija hvala, od Cottage cutz je šablona http://www.scrappingcottage.com/cottagecutzchicken.aspx

   Izbriši
 2. Super voščilnice. Upam, da bo tista prva čim prej priklicala sonce, ker tudi tukaj se že utapljamo v vsem tem dežju.

  OdgovoriIzbriši
 3. Ooo kako lepa sončna voščilnica! Pa kokoški sta tudi prav fensi:), lončki na pike pa prav za Majdo :)!

  OdgovoriIzbriši
 4. Zvonka, saj si obdelala kar nekaj tem:) - prav vse so lepe in sončnost z dobro kavico in ob klepetu s prijateljico povzroči tudi to, da je na kupu kar nekaj nogic:))). Lep pozdravček tudi iz našega deževnega konca - nama je nesramno odneslo pol ceste:(. Andreja

  OdgovoriIzbriši
 5. I LOVE the chickens on your tag, great dimension on them with the wood effect background. Thanks for linking up to The Male Room challenge "Many Legs", hope to see you again. Faith DT.

  OdgovoriIzbriši
 6. Pa si priklicala sonček, z takšnimi popolnimi žarki ti pa res skoraj mora uspeti. Drugače si pa spet lepo ustvarjala na Majdini mi je všeč napis, kokice sta pa tudi took luškane.
  Lp Lili

  OdgovoriIzbriši
 7. kakšna super sončna, pa še kofetkarska objava, na vseh si pasem oči.

  OdgovoriIzbriši
 8. No, mi smo temu dežju ušli in smo imeli sonček. Samo je lepo pogledat tvojo sončno voščilnico. Takoj si boljše volje. Majdina voščilnica je tako cart in rdeče skodelice z belimi pikami takoj pričarajo nostalgijo. Tudi tag je luškan s temi kokoškami.

  OdgovoriIzbriši
 9. Hvala za sonček in čudovito čestitko :) Hvala za sodelovanje v našem izzivu. Lep pozdrav, Barbara, Ustvarjalni dotik

  OdgovoriIzbriši
 10. Krasne voščilnice si naredila, vsak po svoje je zelo lepa :-))
  Zanimiv pa je tudi tagec in hvala, ker si se z njim pridružila na izzivu pri The Male Room.

  OdgovoriIzbriši
 11. Super projects! I do like this cute little tags - those chickens are fab! Sorry to be so late commenting! Thank you for playing along with our Many Legs challenge at The Male Room. Deborah, DT. x

  OdgovoriIzbriši