torek, 01. avgust 2017

Mixed media po moje

Pri The male room je 65. izziv namenjen tehniki mixed media. Ta tehnika mi ni blizu, je ne obvladam, pa sem se vseeno odločila, da poskusim. Saj zato pa so izzivi, da poskusimo kaj novega, neznanega, neutečenega...Da je že oblika malo drugačna, sem se odločila za večji tag, A6. Uporabila sem disstres oxide, inka gold zlato in belo barvo, strukturno pasto, rezalne in plastične šablone, štampiljke, vrvico in zrna prave kave.8 komentarjev:

 1. Kdo pravi da tega ne zna....
  Prav odlično si izpeljala ta izziv. Dobro si vkomponirala mrežo.

  OdgovoriIzbriši
 2. Imenitno ti je uspelo in zato kar ponavljaj znova in zopet, dokler ti ne bo uspelo po tvojih merilih in željah.
  Naj bo po tvoje umerjen tudi tale dan, Majda

  OdgovoriIzbriši
 3. Ja, super ti je uspelo. In res je fino za izzive, da nas izzovejo iz cone udobja, ki je sicer krasna, samo nič ne raste tam ;)

  OdgovoriIzbriši
 4. Prav čudovito ti je uspelo in se nič ne pritožuj. Še nekaj poskuskov pa te bo zasvojilo. Meni je ta tehnika zelo pri srcum ker ni treba biti tako strašansko natančen. Bolj ko packaš, bolje je!

  OdgovoriIzbriši
 5. Lovely Tag, thanks for sharing it with us this week at CraftyCatz..x

  OdgovoriIzbriši
 6. Moje skromno mnenje je, da tudi to tehniko obvladaš:), sama z njo nisem na TI in mi je prava muka. Tvoj kofetkarski tagec je super. LP Andreja

  OdgovoriIzbriši
 7. Hvala za tvoj mixed media prispevek v The Male Room :-))
  Ampak videti je, da ti je zelo blizu, saj si se krasno poigrala s to tehniko in naredila čudovit tag. Res mi je všeč!

  OdgovoriIzbriši
 8. I think this tag is just right for the challenge! I love that it's a coffee theme. So sorry to be so late commenting. Thanks so much for playing along with our Mixed Media challenge at The Male Room, Deborah. DT.

  OdgovoriIzbriši