sobota, 23. september 2017

Pingvini praznujejo

Tako, pa mi je po dobrih 14. dneh le uspelo spet priti na blog. Najprej je bilo preveč dela, nato pa še bolezen in tik tak čas mine. 
Danes vam pokažem te simpatične pingvine (Andreja še tu hvala) s katerimi sem naredila voščilnico v tehniki maskiranja. Priznam, da se je ne poslužujem in je nisem vešča, pa vseeno sem z današnjo zadovoljna.
Pri The male room želijo v 69. izzivu videti maskiranje/masking.
Prijavljam jo tudi k Tini v Galerijo meseca septembra - napis vse najboljše. 



Pozdrav do naslednjič.  Zvonka

10 komentarjev:

  1. Zelo domisleno si sestavila tole pingvinjo druščino.

    OdgovoriIzbriši
  2. Ooo, kakšna ljubka družinica. Maskiranje ti je šlo dobro od rok.

    OdgovoriIzbriši
  3. Cort so ti pingvini.
    Dobro si izpeljala maskiranje:)

    OdgovoriIzbriši
  4. Aww, that is adorable! Utterly perfect for our 'Cute & Cuddly' challenge at Sweet Stampin' this week. Thanks so much for playing along with us and for kicking off our challenge in such style! A really brilliant entry. Come back and play again soon. Hugs, Wends xoxo Sweet Stampin' DT

    OdgovoriIzbriši
  5. oh this is a cutie and thanks for joining us art crafty catz in our Birthday challenge and dont forget we have a GDT for october up for grabs just add GDt after your name

    OdgovoriIzbriši
  6. Ti pingvinčki so tako lušni, da je veselje. :-) Krasno maskiranje. Vem, da je s to tehniko kar veliko dela, ampak končni rezultat je vreden truda. :-)

    OdgovoriIzbriši
  7. Krasno si se lotila tehnike maskiranja in naredila zelo lepo zimsko voščilnico :-)) Hvala za tvoj prispevek v The Male Room!

    OdgovoriIzbriši
  8. O, kako vesela rojstnodnevna voščilnica!

    OdgovoriIzbriši