petek, 20. april 2018

Simetrija

Pri The male room je tokratni 83.izziv namenjen simetriji/simmetry. Kar nekaj časa sem tuhtala kaj bi naredila in se potem odločila za moški predpasnik.
Počasi se pobiram po virozi, tudi lepo in toplo vreme bo pripomoglo k hitrejšemu okrevanju. Uživajte lepe pomladne dni.Ker sem uporabila dizajnerski papir (3), jo prijavljam na 209. izziv Craft-alnice.

Lepim k Tini v Galerijo meseca aprila - čestitke.

Pozdrav do naslednjič.  Zvonka

9 komentarjev:

 1. Ja hudo, predpasnik da je veselje. Po moje bi s takim vsi moški postali navdušeni kuharji -bom poskusila pri svojem:))). Odlična ideja in lepa izvedba, pri tem ti pa tudi viroza ni ovira. Lep in sproščujoč vikend ti želim, Andreja

  OdgovoriIzbriši
 2. Lepo je brati, da si bolje in le na sončka da te okrepi. Simetrija z dizajnerskim papirjem je fantastična. Prav tako izdelan predpasnik. Zelo mi je všeč.

  OdgovoriIzbriši
 3. Love this, such a fab idea for a male card, especially now we may be getting some barbecue weather. Thank you for sharing it with us at The Male Room.

  OdgovoriIzbriši
 4. Odličen moški predpasnik si naredila in krasno voščilnico!

  OdgovoriIzbriši
 5. WoW Zvonka, kako super si se znašla glede simetrije :-))
  Zelo lepo moško voščilnico si naredila.
  Hvala, ker ustvarjaš z nami pri The Male Room.

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Res lepa voščilnica in vesela sem, ker ustvarjaš z nami v izzivu CRAFT-alnice … Srečno!

   Izbriši
 6. You really nailed our symmetry theme, LOVE your interpretation. Thanks for playing along at The Male Room. Good Luck!

  OdgovoriIzbriši
 7. Čudovita voščilnica. Všeč mi je izbor papirjev in moški predpasnik. Luštna.
  Hvala, da si se nam pridružila v Craft-alnici. Lp Lili

  OdgovoriIzbriši
 8. Niso predpasniki samo za ženske, tale tvoj design ga zmaga. ;) Mislim, da bi ga bil vsak gospod vesel. Krasen je in ideja s simetrično postavljenim papirjem se krasno poda v ozadje. :)

  OdgovoriIzbriši