torek, 7. januar 2020

Skica pri 52 CCT

Super je, če lahko celo leto delaš božično novoletne voščilnice in konec leta ni panike in hitenja. Sama sem jih lani na tak način izdelala res veliko in tudi letos bom poskusila biti vsaj tako pridna. Izzivi pri 52 Christmas card throwdown so kot nalašč za to.
Andreja L. nam je za prvi letošnji izziv izbrala skico in po njej sem izdelala današnji dve voščilnici.




Lepim k Tini v Galerijo meseca januarja (plastična šablona drobne snežinke in rezalna šablona srčna snežinka) in na izziv k ArtMBR - zima.

Napis je meni eden najlepših in je iz trgovine Ustvarjalni dotik  s pole štampiljk s slovenskimi napisi, božični blagoslov 2t.
NAJ VAS DROBNE MAJHNE SREČE DAN ZA DNEM RAZVESELJUJEJO.

Pozdrav.  Zvonka

15 komentarjev:

  1. A to slučajno misliš mene????? Pri meni je namreč taka suša, kot v Sahari!!!!! Bom poskušala bit letos pridna kot...mravljica...neeee kot Zvonka!!!

    OdgovoriIzbriši
  2. Zvonka, zelo lepi praznični voščilnici si naredila :-))
    Krasno si jih sestavila in se lepo približala naši skici.
    Hvala, ker boš tudi letos ustvarjala z nami pri 52CCT, ker se res splača .-)))

    OdgovoriIzbriši
  3. Všeč so mi vzorčni papirji in postavitev po skici. Vse gre tako lepo skupaj in lepo gre tudi v galerijo mojega izziva, za kar se ti lepo zahvaljujem.

    OdgovoriIzbriši
  4. Občudujem tebe in vse ostale, ki tako pridno preko leta izdelujete božično-novoletne voščilnice. Pri meni se to ne obnese :)
    Krasno si ustvarjala po dani skici.

    OdgovoriIzbriši
  5. Vrhunske...od izbire barv, do snežinkice...

    OdgovoriIzbriši
  6. Super mi je to, da si izdelala dve voščilnici in samo obrnila papirčke za ozadje. Res svetovna ideja in vrhunska izvedba. Pridna. :-)

    OdgovoriIzbriši
  7. Veš kaj, mislim, da bi se mogla kar tvojega predloga držat in potem konec leta ne bi imela težav s prazničnimi voščilnicami. Sem pred leti poskusila, pa ni šlo... mogoče pa mislim da bom spet poskusila :) Krasni sta tvoji voščilnici v naravnih tonih. In všeč mi je, kako si ju barvno uskladila in obrnila.

    OdgovoriIzbriši
  8. Parv zanimivo je videt ko vse delamo po isti skici, pa na koncu nastane en cel kup različnih vočilnic.

    OdgovoriIzbriši
  9. Perfect take on our sketch, Zvonka! Your cards look very elegant! Love the design papers and the die you used! Thank you so much for playing along with us at 52CCT this week! Rosi x

    OdgovoriIzbriši
  10. Saj si že v naprej vedela, da me boš očarala s svojo izbiro barv, kajne?! Prelepi sta obe in krasno si sledila skici CCT.
    Pošiljam en velik objem, Majda

    OdgovoriIzbriši
  11. Krasno si uporabila izrezane papirčke, je žeprav tako. Tile onrnjeni voščilnici sta super.
    Hvala, da si se nam pridružila pri 52CCT, Lp Goga. Pridi še, tako bo škatla ob Božiču polna <3.

    OdgovoriIzbriši
  12. Čudovita voščilnica. Krasno uporabljen DP.

    OdgovoriIzbriši
  13. Zvonka, prekrasne voščilnice! Zelo mi je všeč napis na listku :) Hvala za sodelovanje v našem idejniku. Pozdravček iz Ustvarjalnega dotika, Barbara

    OdgovoriIzbriši