sobota, 10. oktober 2015

Roza pentlja 2

Zadnjič sem pripravila na hitro samo eno voščilnico za Europa Donna, tokrat pa nekaj več, da jih darujem v dober namen in prijavljam v Craft-alnico na 144. izziv.

Za prvi dve oz. ozadje za ti dve sem dobila navdih pri Vladuški na blogu Ustvarjalna skrinja, kjer sem se seznanila s tehniko Watercolor smooshing, si pogledala filmčke in se lotila packanja. Fino je. Upam samo, da nisem preveč packala.


Prijavljam jo k Marini v Mavelu na Razstavo vaših mojstrovin. Uporabila sem njihovo štampiljko z napisom. 





Pri tretji je bila moja inspiracija Hiška iz papirja. Uporabila sem enakega slončka, le da moj piha pentlje, ki se v zraku napihujejo in postajajo vedno večje. Upam, da Maja ne bo huda posnemanja.
Ob tem naj napišem citat, ki sem ga nekoč nekje prebrala in si ga shranila.
Posnemanje je  najbolj iskrena oblika laskanja.
In s tem bi se strinjala. Sama ne bi šla nikoli posnemati nečesa kar mi ni všeč. Zato si vzemite za laskanje, če vas nekdo posnema.


Potem sta pa nastali še dve rožnati.


Cvetlično lepim v galerijo meseca oktobra - Najlepši par (krog s šivi).









Zadnja je CAS varianta in zelo mi je všeč, zato bo verjetno dobila sestrice še v drugih barvah.
Tako, s tem zaključujem svoj prispevek za dobrodelni namen.  Upam, da prodajo vse naše voščilnice.


Lepo se imejte, se beremo spet kmalu. Zvonka


20 komentarjev:

  1. Tale citat mi je blazno všeč....pa še res je, nikoli ne posnemamo tistega, kar nam ni všeč. Si se pa potrudila, krasne so za krasen namen. Tudi sama se pridružujem želji, da bo prodaja več kot uspešna. čao

    OdgovoriIzbriši
  2. Prekrasne voščilnice za dober namen :-)

    OdgovoriIzbriši
  3. Uau super izdelki. Sploh tisti z deznikom je prekrasen. Lp

    OdgovoriIzbriši
  4. Krasne voščilnice in packanje ti gre od rok :)
    Pod tisti stavek o posnemanju se podpišem.
    Prav pa se mi zdi, da povemo, kdo nas je navdihnil. Tako kot si ti.

    OdgovoriIzbriši
  5. Draga Zvonka, s tokratno objavo si nas pa čisto zasula z čudovitimi izdelki. Tudi sama se ogrevam za Watercolor smooshing tehniko, ki sem jo spoznala pri Vladki oziroma Maji in upam, da mi uspe vsaj približno tako dobro kot tebi, saj sta prvi dve voščilnici vrhunski. Da ne govorim o luštnem slončku, elegantni skodelici čaja in CAS voščilnici, ki so čudovite vsaka na svoj način. Vsekakor pa si moram tudi sama pribeležiti citat o posnemanju, ki je še kako resničen. Pa ne pozabi pokukati na moj blog :) Pozdravček, Damjana

    OdgovoriIzbriši
  6. Si pa bila zelo pridna in izvirna,vsaka je na svoj način nekaj posebnega. Ozadje pa ti je zelo dobro uspelo.
    LP Vilinke

    OdgovoriIzbriši
  7. U, kolk si bila pridna in kolk so lepe.
    Meni je najljubša tista prva.

    OdgovoriIzbriši
  8. Nikoli ni preveč packanja, Zvonka. :) Meni to vedno krasno izpade in tudi tebi je šlo odlično od rok. Zelo lepo si to vse naredila in citat mi je tudi všeč in resničen :)

    OdgovoriIzbriši
  9. Čisto vsaka posebej je zelo lepa, ampak zadnja, CAS voščilnica je pa najčudovitejša! Ti ležijo tele cas. Tudi citat mi je všeč, sploh si vse zelo lepo zapisala in verjamem, da je vsaki lepo pri srcu, če jo kdo posnema in ob tem pove, koga posnema, tako, kot si ti :)

    OdgovoriIzbriši
  10. Tale citat bi morala imeti večina napisanega na svojem blogu. ; )
    Čestitke so vse zelo lepe... : )

    OdgovoriIzbriši
  11. Hvala za citat. Si ga bom nalepila v brlogec. :-)) Čudovito si ustvarjala. Tudi pri meni se je danes pacalo v Vladkini in Majini tehniki. Vse voščilnice so čudovite, zadja pa me je popolnoma prevzela. Rada imam CAS tehniko in tvoje vrtnice so 3x VAU. :-))

    OdgovoriIzbriši
  12. Vse so zelo lepe. Glede posnemanja pa sem enakega mnenja, sploh če napišeš koga si posnemala in si se mu s tem poklonila.

    OdgovoriIzbriši
  13. Draga Zvonka, ta tvoja objava je pa več kot bogata različnih izdelkov in tehnik. Noro dobro in hitro ustvarjaš in tisto o posnemanju mi je zelo všeč:) Tako ima človek takoj manj slabo vest. Lep pozdrav in bodi lepo v tem turobnem dnevu:) - pri nas je takšna megla, da ne vidim 5 m pred sabo. Andreja V.

    OdgovoriIzbriši
  14. P.s. a ja, še to, marela mi je noro všeč (to je en namig:)))) LP

    OdgovoriIzbriši
  15. kakšna lepa serija, pa toliko različnih tehnik in prebliskov, stilov ... obvladaš pa prav vse ...

    OdgovoriIzbriši
  16. ooo prav vse so čudovite in zanimive na svoj edinstven način :-)) Prva se pa meni najbolj dopade, saj ima čudovito nebo :-))
    Hvala, ker spet ustvarjaš z nama tudi v tokratnem dobrodelnem izzivu CRAFT-alnice ... Srečno!

    OdgovoriIzbriši
  17. Ooo, kako si bila pridna. Čisto vse so čudovite, še dobro, da nama z Andrejo tokrat ni treba izbirati najlepših.
    Hvala, da si se nam pridružila v dobrodelni Craft-alnici. Lp Lili

    Ps. Napis o kopiranju je pa teko lep in resničen, da sem prav vesela, da si ga delila z nami.

    OdgovoriIzbriši
  18. Koliko pentljic si uspela dodati na krasne voščilnice. Vse pohvale. Lp

    OdgovoriIzbriši
  19. Joj Zvonka, le kako bi lahko bila huda, ravno nasprotno! Hudo fajn se mi zdi, če koga moj izdelek tako zelo inspirira, da naredi svojo verzijo :) In lepo se mi zdi, če to pove, tako da - HVALA! ♥ Tale citat o posnemanju je svetoven, hvala tudi za to. Zdaj pa še k voščilnicam, pri meni zmaga pikasti slonček, ki piha pentljice, res si se dobro spomnila! Tudi packanje ti je šlo dobro od rok, a ni fajn :))) Prav vse voščilnice, ki si jih naredila za dobrodelni izziv v CRAFT-alnici, so čudovite, hvala ti! Lepo bodi, Maja

    OdgovoriIzbriši
  20. Tole o posnemanju jaz večkrat povem v šoli, pa me vsakokrat učenci malo čudno gledajo, čeprav je pa tudi res, da se potem redkeje pritožujejo, če kdo za kom kaj ponovi. ;)
    Res lep kupček voščilnic si ustvarila. Mi je pa predvsem prva izredno simpatična... lepo nebo si ustvarila in super si kombinirala barve. :) Vse ostale pa prav nič ne zaostajajo.

    OdgovoriIzbriši