torek, 31. december 2019

Novo

Dobili smo nove sosede in mladi par je dobil sinčka. Seveda sem takoj naredila voščilnico.


 In naj se vam ob tej priliki zahvalim za vse čudovite voščilnice, ki krasijo naš dom. Prav vsak dan jih občudujem. Obenem naj se vam zahvalim za vse vaše komentarje tekom leta, ki jih je tako lepo prebirati. Hvala, da ste si vzele čas.







Ob koncu naj vam zaželim zdravja, sreče, prijaznih oči in toplih objemov. Naj bo leto 2020 mirno, prijazno in ljubeznivo. Naj vam nameni čas za vaše ustvarjanje. Vse dobro.

Pozdrav.  Zvonka

5 komentarjev:

  1. Zvonka, lepo je pokukati k tebi. Čestitke sosedom - fnatastična dobrodošlica malčku :). Vse dobro tudi tebi in tvojim v 2020!

    OdgovoriIzbriši
  2. Krasno dobrodošlico sosedovemu dojenčku si izdelala. Škoda, da si bila za en dan prehitra z objavo. :-)
    Pogled na prejete voščilnice je dih jemajoč. Same lepotičke. :-)
    Vse lepo v novem letu ti želim. Mislim nate!

    OdgovoriIzbriši
  3. Čudovito si ustvarjala Zvonka - ti šment, da si objavo poslala v svet še v starem letu, tako lepo bi jo bilo občudovati v galeriji 2. izziva Vesele hiške. Upam, da se nam vseeno pridružiš ;-)
    Tvoja galerija pa - dih jemajoča, ko bi imela krila, bi jo prišla občudovati v živo ;-)
    Hvala tudi tebi za vse srce božajoče komentarje in držim pesti, da se najine poti v letu 2020 čim večkrat prekrižajo tudi v živo, Majda

    OdgovoriIzbriši
  4. Prekrasna voščilnica za dobrodošlico malemu sosedu. Všeč mi je oblika in seveda prikupna štorklja s culico.
    Fantastičen nabor voščilnic. Res lepo.
    Vse dobro v novem letu!

    OdgovoriIzbriši
  5. Draga Zvonka.
    Te tvoje štorklje še sedaj hranim, ki si mi jih poslala enega lepega dne, ko sem pustila komentar pod eno izmed tvojih prisrčnih dobrodošlic novemu otročičku. In ponovno občudujem tvojo stekleničko za novega soseda.
    Res je lepo pogledati galerijo prazničnih voščil s toplimi željami, ki so prispele v tvoj in tudi moj dom. Hvala za tvojo zasneženo voščilnico in srčno voščilo. ♥

    OdgovoriIzbriši