ponedeljek, 7. september 2015

Sončnice

Sončnice so meni ene izmed najlepših rož in vsako leto si jih doma posejem, ene v velik lonec, druge pa v vrt. Tokrat sem jih dala tudi na čokoladnico in naročnici so bile zelo všeč. Čokolado pa je dodala naročnica sama.
Rezalna šablona je od MFT, že od začetka mi je bila strašno všeč in sem jo imela že nekaj časa doma, tokrat pa sem jo prvič uporabila.

Prijavljam jo v galerijo meseca septembra -  Najlepši par, saj sem uporabila kar nekaj Tininih rezalnih šablon - romantični okvirji, male in velike številke, čestitke2. Tudi žepek za denar v notranjosti sem naredila s pomočjo rezalne šablone romantični okvirji.Pa še nekaj mojih "ta pravih". Najbolj so mi všeč nizke vrste.Ta voščilnica pa je nastala za tetinih 70 let.Še nekaj vam moram povedati. Nekatere že veste, nekatere pa mogoče ne. Pri bokeh tehniki ali pri barvanju z distress blazinicami kar nekaj barve ostane na prstih. Ponavadi sem potem naslednji dan malo skrivala roke, saj mi nikakor ni uspelo spraviti vse barve dol. Dokler mi Marjeta ni povedala za gobico za čiščenje. Od takrat so moji prsti tudi po packanju z distressi čisti.


Lep delovni teden vam želim . Zvonka