nedelja, 29. maj 2016

Moj najljubši kotiček

Moj najljubši kotiček je ..... seveda, tam kjer ustvarjam. Med prvomajskimi prazniki smo ga temeljito prenovili. Mož je belil, sin mi je sestavil  nove omare in predalnike, sama pa sem imela potem največ dela z urejanjem in prestavljanjem materiala in pripomočkov. Uf, to je trajalo in traaajalo in še traja in mislim, da bom nekatere stvari še prestavljala, saj še ni vse čisto tako kot naj bi bilo. Seveda vmes tudi ustvarjam in zato bodo nekatere stvari morale na urejanje še malo počakati.


Vso pohištvo je iz Ikee. Na zadnji sliki je omara za čevlje. V njej imam spravljene papirje 30x30cm, lepo pokonci gredo super vanjo in brez težav brskam in iščem pravega. Pa še zelo veliko jih gre v en predal. Sem navdušena.

Pozdrav do naslednje objave.  Zvonka

Dodatek - naknadno:
Hvala za vse pohvale in dobre želje. Pa nič se bat, ni vedno tako pospravljeno, kajti ko ustvarjam imam največkrat pravi nered. In zdaj pogosto iščem različne stvari, ker se še nisem navadila na novi red, prej sem točno za vse vedela kje imam kaj, pa čeprav je izgledalo bolj neurejeno.
Pripenjam še sliko notranjosti predala za čevlje kjer imam papirje. Trenutno še ni "pošlihtano", enkrat pa bo.