ponedeljek, 19. oktober 2020

Roza oktober #2

 Še drugič sodelujem v dobrodelni akciji za Europa Donna in voščilnice prijavljam v Craft-alnico.

                                                    
Europa Donna Slovenija je članica evropske zveze Europa Donna, s sedežem v Milanu, ki šteje že 46 držav članic. Smo samostojna, neodvisna, neprofitna organizacija civilne družbe. Povezujemo zdrave ženske, bolnice z rakom dojk, posameznike in strokovne institucije v Sloveniji v boju proti raku dojk. Glavni cilj slovenskega združenja za boj proti raku dojk je vsem ženskam v Sloveniji zagotoviti enake možnosti za zgodnje odkritje bolezni, takojšnje in učinkovito zdravljenje in rehabilitacijo. Rak dojke je najpogostejši rak pri ženskah. V Sloveniji letno zboli več kot 1200 žensk. Mesec oktober je svetovni mesec boja proti raku dojk, ki ga tudi v okviru Slovenskega združenja vsako leto obeležujemo. V letošnjem letu bi radi pripravili nekaj novega, svežega in pozitivnega z namenom osveščanja in detabuiziacije raka dojk. Lepim jih tudi k Tini v Galerijo meseca oktobra - pentlje, zate.

Pozdrav.  Zvonka

Roza oktober #1

 Dekleta iz Craft-alnice nas vsako leto spomnijo na dobrodelno akcijo Europa Donna.

Mesec oktober bo tudi letos obarvan roza, kar pomeni, da bomo naše voščilnice namenili v dobrodelni namen za EUROPA DONNO.

 
Vsako leto, tako tudi letos, izdelam nekaj voščilnic v dobrodelne namene. 

 
 
Europa Donna Slovenija je članica evropske zveze Europa Donna, s sedežem v Milanu, ki šteje že 46 držav članic. Smo samostojna, neodvisna, neprofitna organizacija civilne družbe. Povezujemo zdrave ženske, bolnice z rakom dojk, posameznike in strokovne institucije v Sloveniji v boju proti raku dojk. Glavni cilj slovenskega združenja za boj proti raku dojk je vsem ženskam v Sloveniji zagotoviti enake možnosti za zgodnje odkritje bolezni, takojšnje in učinkovito zdravljenje in rehabilitacijo. Rak dojke je najpogostejši rak pri ženskah. V Sloveniji letno zboli več kot 1200 žensk. Mesec oktober je svetovni mesec boja proti raku dojk, ki ga tudi v okviru Slovenskega združenja vsako leto obeležujemo. V letošnjem letu bi radi pripravili nekaj novega, svežega in pozitivnega z namenom osveščanja in detabuiziacije raka dojk. 


 
Lepim k Tini v Galerijo meseca oktobra - pentlji, štampiljke sanje.
 
 
Pozdrav.  Zvonka