četrtek, 22. november 2018

Vesolje in MŠPU osmič

Danes bomo v vesolju.  Izdelala sem dve vesoljski voščilnici, bilo je precej dela ampak moram priznati, da sem zelo uživala. Barvala sem z zig markerji, skafandre sem pred obrazi premazala z glossy accent, da se posvetijo.
Prva je narejena za 99. izziv pri The male room, kjer želijo videti mehanski/premični del - mechanical/moving part.
Druga je izdelana za 224.izziv Crft-alnice, kjer dekleta želijo bogato notranjost. Po skromni zunanjosti se odpre bogata notranjost. Tako bogate notranjosti po moje še nisem naredila. Bi iz tega lahko naredila tri voščilnice.


Prijavljam jo tudi v Malo šolo prazničnega ustvarjanja, kjer učiteljica Tina želi, da uporabimo moos gumo in lepilni trak. Oboje sem uporabila na izrezu zate in upam, da se vidi. Ni veliko, a upam, da dovolj za nalogo.

Lepim jo tudi k Tini v Galerijo meseca novembra - rez. šablone zate, luna in zvezde, valoviti pravokotniki, štampiljke iz kompleta (ne)strašne pošasti.

In da objava ne bo prekratka (ha ha), pokažem še dve vesoljski voščilnici izdelani pred časom. Potem z vesoljem neham težit.Hvala, če ste se prebile čez današnjo dolgo objavo in lep pozdrav.  Zvonka