petek, 31. marec 2023

Dvojno embosiranje s srajčko

 Ker sem bila prejšnjič na fb izzivu Papirčkaric/ Darilnica Klavdija  izžrebana, ta mesec sodelujem kot gostja izziva aprila - embosirne/reliefne srajčke. Teh imam res zelo veliko, priznam pa, da jih čisto premalo uporabljam. Za ta izziv sem želela nekaj drugačnega, zato sem izdelala reliefno podlago voščilnice z dvojnim embosiranjem s pomočjo Sizzixovega reliefnega difuzorja -  Sizzix embossing diffuser.  Najprej izdelaš odtis z eno srajčko, nato pa na isti papir še z drugo srajčko s pomočjo difuzorja.

 

 

Iz Darilnice Klavdija sem uporabila - osnovo in kuverto za voščilnico C6, zeleno in rdečo distress blazinico, črno blazinico Archival, marker z bleščicami.

                                                             Sizzix reliefni difuzor

Nastala je še ena voščilnica z eno reliefno srajčko in Tininim metuljem, ki sem ga izrezala šestkrat in nato sestavila iz različnih barv.

Iz Darilnice Klavdija sem uporabila: osnovo in kuverto za voščilnico 6"x6", marker z bleščicami, črno blazinico Archival, tekoče bele perle.


Lepim jo k Tini v Galerijo meseca marca - uporabila sem rezalno šablono Elegantni metulj in štampiljko iz kompleta Razpri krila.

Pozdrav.  Zvonka