četrtek, 18. september 2014

Prva praznična

Vsako leto si obljubim, da bom naslednje leto prej začela z izdelavo božično novoletnih voščilnic, da ne bo potem vse na kupu in eno samo hitenje. Pa večinoma ostane le pri obljubi. Saj ideje so, le uresničiti jih ni časa. Na blogih je zaslediti, da nekatere ustvarjalke že pridno izdelujejo praznične voščilnice.
Tokrat me je tudi izziv pri Mavelu spodbudil, da začnem migati v tej smeri, Marina želi božično novoletni blišč.
Žal mi je, da je moje fotografiranje tako slabo, da ne znam ujeti ravno tega blišča na moji voščilnici, saj se nekateri deli res bleščijo, ker sem jih premazala z bleščečim markerjem, ki sem ga kupila v trgovini Mavelu, prav tako je njihova štampiljka z napisom. Štampiljka lončkov/skodelic pa je iz seta  Season's greetings od Gine K.



Voščilnico prijavljam na izzive:

Pozdrav vsem in hvala za vse komentarje.

14 komentarjev:

  1. Se mi zdi, da si vsi obljubljamo, da bomo pa to leto res pohiteli z izdelavo prazničnih voščilnic. :-)) Tvoja "obljuba" je čudovita. Napis je zelo simpatičen, snežinki na skodelicah pa se lepo bleščita.

    OdgovoriIzbriši
  2. Oja, letos bo pa bolje,....pri meni je isto, razen če si posebej ne dam na listek, drugače pa kar pozabim, pa čeprav sem najbolj organiziran človek na svetu.
    Tudi meni je všeč voščilnica . Če sliko povečaš se skodelici in snežinki lepo bleščijo, tako da se ne sekiraj. čao

    OdgovoriIzbriši
  3. Pridna :-))
    Zelo je lepa in prav simpatično si jo sestavila!

    OdgovoriIzbriši
  4. Well done for starting your Christmas cards is good time this year. I love the pretty snowflakes on the mugs and the pretty red border. Thank you for playing with us at the Holly Jolly Christmas Challenge, and I hope to see you soon again!

    OdgovoriIzbriši
  5. Those mugs are so cute and I love your border punch. I always wish I had more border punches, they jazz up any creation. A very lovely card. Thank you for playing along with us at 613 Avenue Create. Be sure to check back tomorrow for the start of our next challenge! ~ Lizzy DT

    OdgovoriIzbriši
  6. Zelo lepa voščilnica. Tudi sama imam probleme z bleščanjem, tako da je včasih resnična (ne na fotkah) že kar kičasta. Ti kar pridno delaj novoletne voščulnice... jaz te bom pa lahko šele drug teden komentirala, kot DT član. ;-). Čestitam, da si pokukala tudi čez slovenske planke....huuu, zdaj se ti pa bo dogajalo...

    OdgovoriIzbriši
  7. O kako je lepa, s tema čudovitima lončkoma si me takoj prevzela, res lepa štampiljka, krasno pride do izraza na tovrstnih voščilnicah. Pridna, da si že začela, mene tudi spodbuja ta izziv Mavelu, pa ne vem če bo čas. LP:))

    OdgovoriIzbriši
  8. Čudovite čestitke! Res bo treba migat v tej smeri!

    OdgovoriIzbriši
  9. Great layout! Thank you for joining the Crafting From The Heart challenge, hope to see you again very soon.

    Victoria DT

    OdgovoriIzbriši
  10. uau krasna je! hvala, ker sodeluješ na izzivu ABC. lp

    OdgovoriIzbriši
  11. Great card. Thanks for sharing with us at ABC Challenges.

    Nikki

    OdgovoriIzbriši
  12. A wonderful Christmas card! Thanks for sharing with us at Holly Jolly. Meighan DT

    OdgovoriIzbriši
  13. Thanks for sharing your lovely card with us

    Lin
    ABC

    OdgovoriIzbriši
  14. Čudovita voščilnica v lepi rdeče beli kombinaciji z barvnimi dodatki :) Hvala ker sodeluješ na našem mesečnem izzivu na Mavelu.com. Pozdravček.

    OdgovoriIzbriši