nedelja, 26. oktober 2014

Distress blazinice

Distress blazinice imam že precej časa, blizu 40 se jih je nabralo in v glavnem sem jih do sedaj uporabljala pretežno za barvanje odtiskov, ob pomoči distress markerjev. Že ko sem videla tutorial pri Kristini,  sem se spomnila na lani kupljeno šablono Nativity silhouette in jo želela uporabiti na njen način. Potem pa je še Sara  objavila svoje čudovite voščilnice in odločitev je padla. Zakaj ne bi distress blazinic več in bolj uporabljala, če jih že imam. In ko enkrat začneš "packati", kar ne moreš nehati. Sem prav uživala in od zdaj naprej jih bom pogosteje uporabljala, imam že nekaj idej v glavi.

Tako so nastale božično novoletne voščilnice s pobarvano podlago v različnih odtenkih, izrezom jaslic v črni barvi in  različnimi embosiranimi napisi. Poskusila sem tudi varianto v zlati barvi namesto bele, pa se mi zdi, da je pretemno. Pri zadnji se mi je napis čisto ponesrečil, zato sem jo odrezala in je drugačnega formata. Tudi z napisoma Vesel božič nisem zadovoljna, ampak zdaj je kar je. Meni sta osebno najlepši z napisom Čarobni prazniki in Eno dete je ...Pa vam?














Lepo bodite, hvala za vaše obiske in komentarje. 

13 komentarjev:

  1. Lepo si se poigrala z distressi. Vse so lepe, najbolj mi je pa prva.

    OdgovoriIzbriši
  2. Čudovite so vse, mogoče se mi zvezdica pri prvi še najbolj ponuja...izberi me za naj. Ozadja so super, z distressi tudi jaz zelo uživam, sedaj pa še bolj, ker ima Marina "učne ure" z njimi. Izgleda vse zelo enostavno, ko pa začneš, pa vidiš, da rabiš tudi precej znanja za to "packarijo". čao

    OdgovoriIzbriši
  3. Krasne "packarije" si ustvarije. Kar samo diši po štampiljkah bežim stran. Res si prava Čiračara pri ustvarjanju.

    OdgovoriIzbriši
  4. Uuuhhhh...Zvonka zelo si bila pridna, saj si naredila krasno kolekcijo novoletnih voščilnic. Težko se bi odločila za najljubšo, ker so prav vse lepotičke ;))) Sama sem imela na zalogi le nekaj blazinic in sedaj sem bogatejša za 10 novih...za to se moram zahvalit Marini ;)))
    Lepo bodi, Jana

    OdgovoriIzbriši
  5. Kar nadaljuj
    tale serija prazničnih je čudovita
    lp Tamara

    OdgovoriIzbriši
  6. Opa, kakšna fantastična ozadja! :-)) Krasne voščilnice si izdelala. Morda je zlati napis res malo temen, ampak meni je zelo všeč. Je pa med temi lepotičkami težko izbrati najlepšo. :-)

    OdgovoriIzbriši
  7. Vse so zelo lepe, ampak zadnja je skoraj magična.

    OdgovoriIzbriši
  8. Krasne su. Lijepe pozadine si napravila.Ona velika zvijezda ima daje poseban čar.Jako lijepo.
    Lp, MArtina

    OdgovoriIzbriši
  9. WAUU , zvonka, krasno serijo si naredila,
    lp

    OdgovoriIzbriši
  10. Krasno si jih senčila. Čudovite so. Napis v beli barvi je res lepši :). Lp

    OdgovoriIzbriši
  11. Čudovito senčenje ozadja - všečkam vse po vrsti! Mogoče ej zlata res malo pretemna, ma če bi jo dodala an tagec ali pa tam pustila brez senčenja bi bilo to to :)

    OdgovoriIzbriši
  12. ooo kako so čudovite in kako lepo si jih senčila :-))
    Krasna scena!

    OdgovoriIzbriši
  13. Tudi mene so navdušile Sarine voščilnice. Krasna ozadja si naredila!

    OdgovoriIzbriši