sobota, 6. december 2014

Rojstni dan

Danes samo na hitro pokažem dve voščilnici za rojstni dan in to za okroglih 60 let. Morali sta biti zelo polni, pa svetleči....Da ne znam slikati ni nobena skrivnost, zato se tudi na slikah ne vidi kako se voščilnici svetita.  Drugo voščilnico bosta slavljenki dala vnučka dvojčka, zato je tak motiv.







Lep vikend vam želim.

10 komentarjev:

  1. Zvonka obe sta zelo lepi, ampak druga mi pa seže do srca, res je prisrčna. Zaradi slikanja se ne sekiraj, tudi jaz sem leva, tako ali tako pa so v živo vedno najlepše.
    Pozdravček Andreja V.









    OdgovoriIzbriši
  2. Obe voščilnici sta zelo lepi. Spodnja, z dvojčkoma, pa je super simpatična in domiselna. :-) Mislim, da nam fotografiranje vsem povzroča več preglavic, kot samo ustvarjanje. :-))

    OdgovoriIzbriši
  3. Fotografiranje je res ena čudna reč, ne uspe vedno. Lepi voščilnici si naredila. Druga je res posebna, lepo si ju pobarvala in sestavila.

    OdgovoriIzbriši
  4. Otroški motivi vedno bolj vžgejo, zato sta dvojčka tako cart. Drugače se pa strinjam z vsemi tremi...obe čudoviti. O fotografiji pa raje ne bi....še ena, ki je leva v tej smeri. čao

    OdgovoriIzbriši
  5. Bom začela z drugo, ki je zaradi lušnega motiva in lepe postavitve, prekrasna.
    Lepo si sestavila in okrasila tudi prvo. S slikanjem pa imam žal, podobne težave. Lp

    OdgovoriIzbriši
  6. Že na fotografiji sta krasni voščilnici, kako šele izgledata v resnici. Sem imela priložnost videti v živo veliko tvojih čestitk in priznam, da marsikdaj fotografija dela krivico tvojim čestitkam...

    OdgovoriIzbriši
  7. zvonka, krasni sta! slikanje me pa sploh ne moti! kaj bi šele jaz rekla za svoje, ti to narediš profi.
    lp

    OdgovoriIzbriši
  8. Zvonka ne sekiraj se zaradi slikanja, ker sta fantastični tudi tako :). Ideja z dvojčkoma kot osrednji motiv je svetovna!

    OdgovoriIzbriši
  9. Oooo super si obe sestavila. Prva je bogata, druga pa je zelo simpatična ravno zaradi krasnega motivčka. Čudovito pobarvano!

    OdgovoriIzbriši