petek, 2. januar 2015

2015

Pa smo ga dočakali, leto 2015. Prazniki so za nami in upam, da ste jih lepo preživeli. Zunaj imamo tisto pravo zimo s  snegom, mrazom in sonceeem. Taka zima je zame najlepša. Za  prvo objavo letos vam pokažem voščilnice, ki krasijo naš dom. Že nekaj let jih nizam na vrvico v predsobi in ko je polna, voščilnice dobijo mesto še ob jaslicah, skoraj 40 jih je. Glede voščil sem starokopitna, še vedno prisegam na "standardna" voščila, ne tista preko sms-ov, mms-ov in mail-ov. Jih lahko potem večkrat vzamem v roke, občudujem in ponovno berem. Še iz prejšnjih let imam spravljene.






Lepo preživite današnji dan. Pozdravček, Zvonka.

8 komentarjev:

  1. Srečno še 1x :)! Tudi pri nas se spravlja voščilnice, sploh tiste ročno narejene in z lepimi verzi. Čudovito zgleda tvoja girlanda voščilnic :)

    OdgovoriIzbriši
  2. To je pa pohvale vredna zbirka, tudi sama prisegam na ročno napisane voščilnice...nekako bolj pristno in neumetno se mi zdi. Bilo bi že čudno, da poleg vsega hrčkanja ne bi spravljala tudi voščilnice, sploh take, ki so ročno narejene. Mimogrede ...tvojega naslova še nimam (če ni skrivnost, mi ga prosim pošlji na bozic.mojcanm@gmail.com). Lep dan tudi tebi, pri nas se kaže že sonček in na mojo žalost samo -3 stopinje. čao

    OdgovoriIzbriši
  3. Ja vsekakor je na roke napisana voščilnica tista prava. vse ostalo je zame precej brezosebno. tvoja zbirka je zelo lepa. verjamem, da ti polepša marsikateri trenutek. vse lepo v letu 2015 .
    Marjeta

    OdgovoriIzbriši
  4. O kako krasno zbirko imaš in super si jih razstaviš.
    Še enkrat vse vse dobro tebi in tvojim najdražjim in hvala za vse tvoje komentarje na mojem blogu, prijazen pozdrav, Tanja.

    OdgovoriIzbriši
  5. Tudi tebi srečno in kreativno novo leto, vedno sem vesela tvojih komewntarjev! LP

    OdgovoriIzbriši
  6. Zvonka tudi tebi vse lepo v novem letu in veliko ustvarjalnih užitkov vsem ustvarjalkam :-))

    OdgovoriIzbriši
  7. Z vsako objavo znova ugotavljam, kako podobne smo si v tem virtualnem kotičku. :-) Jaz imam "steno slavnih", kjer razstavljam voščilnice, ki prispejo po pošti. Nič ne more nadomestiti tistega posebnega občutka, ko odpreš kuverto, pogledaš voščilnico, prebereš voščilo in "začutiš" pošiljatelja. :-)) Uživaj ob pogledu na vse te lepotičke!

    OdgovoriIzbriši