sobota, 14. februar 2015

2 + 2

Z objavami izdelkov sem čisto v zaostanku, zato danes malo mešano. Pa ne ljubi se mi niti pisati kaj dosti, ker je danes en tak turoben dan.
Prva je otroška, naročnica je želela nekaj podobnega tej. Pa je nastalo to.Druga je nastala na hitro en večer, ker jo je sin nujno rabil. Na srečo je bila all starka že sestavljena.

Pa zadnja dva koledarčka, ki sta šla k prejemnicama že letos. Zdaj je vsaj za nekaj časa res konec z njimi.Prijavljam ga v februarsko galerijo Najlepši par, ker sem uporabila njihov izrez in štampiljke.
Tako, za danes je to, lepo se imejte. Zvonka


14 komentarjev:

 1. Ooo, kako je vse lepo :) Gorjuss je ful lepa ;) Koledarčki pa kot zmeraj.... ČUDOVITI !
  Lp, Larisa

  OdgovoriIzbriši
 2. Prav vsak izdelek je nekaj posebnega in vsi zelo lepo narejeni. lp

  OdgovoriIzbriši
 3. Krasne voščilnice si naredila.Občudujem tvoj čipkasti prtiček....zelo lepo paše k tvojim koledarčkom.

  OdgovoriIzbriši
 4. Čudoviti z+izdelki, ampak tele all starke pa najbolj zažigajo.

  OdgovoriIzbriši
 5. Tvoji čudoviti izdelki sploh ne potrebujejo veliko besed. :-)) Uživam, ko si ogledujem vsako lepotičko posebej. All starke res zažigajo in strašno poznano mi je tole, da mora biti voščilnica narejena nujno in takoj. :-))

  OdgovoriIzbriši
 6. Ena je lepša od druge, vsaka posebej ima kaj, kar me pritegne. Pri prvi lušno pobarvane nogavičke in krasna bordura s srčki, pri drugi svetovno postavljeni in kombinirani krogi, pri tretji sem se zaljubila v mašnico, četrta pa zmaga :) papir, mucki, barve.. - čudovita.

  OdgovoriIzbriši
 7. Krasne voščilnice si ustvarila,
  tista z Allstarko mi je pa top
  lp Tamara

  OdgovoriIzbriši
 8. super voščilnice za mladino. Jaz imam z njimi kar nekaj težav. Manjka mi idej. Bom morala pogosteje pokukati na tvoj blog.

  LP; Marjeta

  OdgovoriIzbriši
 9. Ti vedno zažgeš z vsemi stvarmi, pa naj bodo to koledarčki ali pa voščilnice. All starke so pa res zakon, pa tako resnične so za videti. Upam, da imaš danes malo lepši dan...pri nas je tako lepa sončna nedelja, da je pravi užitek. čao

  OdgovoriIzbriši
 10. Obe voščilnici sta krasni. Serija koledarčkov 2015, ki si jih do sedaj pokazala, je zelo lepo sestavljena. Hvala, še tu. Lp

  OdgovoriIzbriši
 11. Mislim, da smo v zadnjem čase kar vse v zaostnaku z objavami :P. Super izdelki,ma allstarka pa zmaga. Ji ni videti, da je bila anrejena nan hitro :)

  OdgovoriIzbriši
 12. Ja, včasih gredo besede težje od ust ali od tipkovnice :) Zato pa so izdelki toliko bolj zgovorni. Pridna si bila.

  OdgovoriIzbriši
 13. Fenomenalna koledarčka. Voščilnice čisto nič ne zaostajajo.

  OdgovoriIzbriši
 14. Krasne su sve! Super mi je sa starkama!! Zgodno za mladež!

  OdgovoriIzbriši