sobota, 4. april 2015

Velikonočno veselje

Letos mi nikakor časovno ni uspelo pripraviti vse za velikonočno praznovanje tako, kot sem si zamislila. Voščilnice sem delala zadnji hip, to je ta teden, da sem jih komaj ravno pravi čas še odposlala. Od ostale dekoracije sem izdelala edino še tri košarice, take kot sem jih delala že  dve leti nazaj. Ostala dekoracija je kar od lanskega leta.
Košarice niti niso zelo majhne, v eno sem lahko stresla 500g čokoladnih jajčk.














Zeleno košarico prijavljam  k Vladki in Tini  pomlad ustvarjena za ustvarjanje 6.dan in še v Galerijo Najlepšega para - april
in še k
craftycatzweekly - ch. - 273
cardmania - flowers


Želim vam lepo preživete velikonočne praznike. Zvonka

20 komentarjev:

  1. Lepe voščilnice in košarice. Prejemniki bodo veseli tako lepih čestitk :-)

    OdgovoriIzbriši
  2. Ooooo kako simpatične košarice in tudi voščilnica je lepa! lepe praznike ti želim! lp

    OdgovoriIzbriši
  3. Vauuuu, prečudovito je vse, seveda pa so mi najbolj všeč košarice, ki so tako lepe, da se jih kar ne morem nagledati ;))) Sem gledala še malo po drugih blogih in vidim, da skoraj vsi ustvarjate takele košarice,( ki so mi seveda zelo všeč ), zato sem te hotela vprašati, kje si dobila navodila za izdelavo teh košaric ali video kako jih narediti :)
    Lp, Larisa

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Larisa hvala, jaz jih delam po teh navodilih http://sweetpeasstory.blogspot.com/2013/01/a-scor-pal-and-simple-stories-basket.html
      Lp

      Izbriši
    2. Ooooo, najlepša hvala za navodila, zlata si ;)))
      Lp, Larisa

      Izbriši
  4. zelo lepe voščilnice in prekrasne košarice

    OdgovoriIzbriši
  5. Koliko lepih stvari ti je uspelo narediti v zadnjem hipu. Lušne voščilnice in tele krasne košarice. Hvala, da si se pridružila na najin izziv.

    OdgovoriIzbriši
  6. Same lepe voščilnice in simpatične košarice si naredila. Luštno.

    OdgovoriIzbriši
  7. Ena stvar bolj lepa od druge, res si izdelala prečudovite stvari. Košarice so "nobl" in hvala za navodila, ki si jih poslala Larisi in bodo prišla prav tudi meni:)) LP Andreja V.

    OdgovoriIzbriši
  8. Neverjetno si bila pridna, pa čeprav zadnji moment. In nauk te hitrosti v zadnjem hipu je.... med poletjem začni delati novoletne in velikonočne stvari, pa bo šlo potem vse na easy. Lepe praznike ti želim. čao

    OdgovoriIzbriši
  9. Krasne voščilnice si naredila. Prva košarica pa je meni najlepša. Lepe praznike.

    OdgovoriIzbriši
  10. Pri tebi pa se je pošteno iskrilo od ustvarjanja. :-) Same čudovite izdelke si ustvarila. Košarice so mi zelo všeč. Hvala za link. :-))

    OdgovoriIzbriši
  11. A ni super, da si lahko tako na hitro naredila take lepe stvari. Vse je videti dodelano in zelo lepo, tvoje košarice so mi pa sploh všeč.

    OdgovoriIzbriši
  12. Vedno nam ne gre po načrtih, a ne? Ampak vseeno ti je uspelo naredit tako lepo serijo pravi čas.

    OdgovoriIzbriši
  13. Uau, koliko lepih voščilnic in košarice... to pa je bilo enega dela. Lepo je, prav vse.

    OdgovoriIzbriši
  14. Zvonka....tole je pa toliko lepot na kupu!!! Vse mi je zelo lepo...tako veselo in pomladno. Košaric se pa sploh ne morem nagledati!

    OdgovoriIzbriši
  15. Thank you for entering our 'anything goes' challenge at Crafty Catz with this amazing set of goodies. Love these soft tones and your creativity is really fab. Hope to see your creations again!
    Hugs,
    Anna xxx

    OdgovoriIzbriši
  16. Beautiful creations. Thank you for joining us at Card Mania Challenge.

    Hugs, Evie

    OdgovoriIzbriši
  17. Pridna si s100 na uro! Jaz ne delam velikonočnih voščilnic - nekako niso v mojem slogu, pa ne vem zakaj. Tvoj nabor voščilnic je fantastičen. Košarice so pa kar velike - pol kg čokolade ni tako malo ;). Hvala za navodila.

    OdgovoriIzbriši