četrtek, 16. julij 2015

Belo rdeče

To pa so pasji dnevi, niti ponoči se več ne ohladi. Kljub temu, da smo doma ob gozdu, nam je kar pošteno vroče. Senca, ledena kava, sladoled... in to, da ni treba v službo, pa se da kar zdržati tudi vročino. Čeprav je minilo že dva tedna kar sem na bolniški, mi niti dolgčas nima biti čas. Obiski, krajši sprehodi po senci in gozdu, klepet s sosedi, branje knjig, za katere se je prej komaj našel čas, pa gredo dnevi prav hitro mimo. Roka še ni za ustvarjanje, zato vam tudi danes pokažem nekaj narejenega že pred časom. Poročne v belo rdeči kombinaciji, ker so bile take želje.Lepo se imejte, držite se sence, saj nam obetajo še višje temperature. Zvonka

14 komentarjev:

 1. Ti zadnji dnevi so res bolj pasji, predvsem zaradi vlage, ki je v zraku. Nič kaj prijetno. Ampak je del poletja in bolje tako, kot en sam dež kot lani. Tvoje poročne so krasne. Uživaj dokler si še doma.

  OdgovoriIzbriši
 2. Sem ti kar malo fovš, da lahko uživaš doma v tej vročini ;). Saj roka bo tudi kmalu bolje, ne dvomim. Voščilnice so pa WAW! Sem si morala kar vzeti čas in vsako pozoomirati, ker so mi zeloo všeč. Barvna kombinacija je svetovna.

  OdgovoriIzbriši
 3. Ja, letos nam je vročina res naklonjena s temperaturami. Meni kar paše - se mi kosti pregrejejo.
  Lep venček poročnih voščilnic!

  OdgovoriIzbriši
 4. Poročne voščilnice so krasne, lepe barvne kombinacije in koliko različnih poročnih parov imaš:), prava zakladnica, saj si skoraj trgovina:) Sem kar nekajkrat vse podrobno pogledala.
  Vročina je res kar konkretna, tudi jaz živim v gozdu, pa se komaj pozna, ampak noči so pa vseeno bolj prijetne.
  Upam, da z roko ni nič hujšega in da se kmalu zrihtaš, med tem časom pa uživaj drugače. En lep pozdrav, Andreja V.

  OdgovoriIzbriši
 5. Zelo lepo zbirko poročnih voščilnic si naredila,vse so nekaj posebnega in nebi se mogla odločit katera mi je najlepša.
  LP Vilinke

  OdgovoriIzbriši
 6. Imaš pa res en kup neobjavljenih projektov in lahko v miru cartaš roko, dokler ne bo na 100% :-)) Tvoja rdeče-bela kolekcija poročnih čestitk je zelo lepa. Vidim, da imaš krasno zbirko poročnih motivov. :-))

  OdgovoriIzbriši
 7. krasna zbirka, prav vse so mi zelo všeč, najbolj pa prva z obokom.

  OdgovoriIzbriši
 8. Zvonka naredila si čudovite poročne čestitke in večno rdeča barva jim zelo pristaja.
  Zelo všeč mi je zadnja, kjer beli srček na rdeči osnovi tako izstopa.
  Pozdravček, Jana

  OdgovoriIzbriši
 9. Tele rdeče-bele so zelo lepe in super, da si uspela ustvariti toliko čisto različnih! Upam, da bo roka kmalu bolje!

  OdgovoriIzbriši
 10. Prekrasne su, moj favorit je predzadnja koja je bojana!

  OdgovoriIzbriši
 11. Krasne so te tvoje rdeče voščilnice ob poroki! Ena je lepša od druge ... jaz bi pa izbrala tisto s štampiljko parčka; res je čudovita :-))

  OdgovoriIzbriši
 12. Zanimiva barvna kombinacija za poročne voščilnice. Ne sekiraj se, ker ne moreš ustvarjati....kar nekaj nas je, ki imamo kljub zdravi roki ustvarjalni mrk zaradi vročine.

  OdgovoriIzbriši