nedelja, 07. februar 2016

Spet all starke in rože

Se vam oglašam po več kot tednu dni. Me je v nedeljo v posteljo položila viroza. Še sreča, da sem bila v soboto še zdrava. Kot ste verjetno prebrale že na katerem od blogov, je bilo v soboto srečanje ustvarjalk v Ljubljani.  Res sem vesela, da sem spoznala veliko novih obrazov, veliko vas, blogerskih prijateljic. Vesela pa sem bila tudi srečanja z že znanimi obrazi. Taka druženja so res nekaj posebnega.

Danes vam pokažem voščilnice z all starkami in dve z rožami, narejene večinoma na zalogo. Je potrebno zalogo malo obnoviti, saj se je skoraj spraznila.
Tisto na drugi fotografiji, modro, je dobila za rojstni dan Kaja.Prvo z rožami lepim v Tinino Galerijo meseca februarja, ker sem uporabila njeno borduro.


Lep podaljšan vikend vam želim.   Zvonka


15 komentarjev:

 1. Zvonka, vesela sem, da si spet zdrava. Upam, da te bolezen ni preveč izčrpala. :)
  Vse tvoje današnje čestitke so prekrasne, ampak seveda mi je najbolj všeč tista, ki sem jo prejela za rojstni dan. Še vedno ne morem verjeti, da si zadela barvo mojih allstark do potankosti! :)

  OdgovoriIzbriši
 2. Ja te viroze znajo biti zoprne. Od septembra, odkar Julija hodi v vrtec so tudi mene že večkrat položile v posteljo.
  Nastzale pa so prekrasne voščilnice, kot vedno :)

  OdgovoriIzbriši
 3. Oh ta viroza, zaenkrat se ji še dobro skrivam. Upam, da tako tudi ostane. Lepo te je bilo spoznati, upam, da si vzameš čas tudi 2.4. ko bo srečanje v Pomurju. Tvoje all starke so razred zase. V kakršni koli barvni kombinaciji so, vedno zažgejo. Tudi rožici sta krasni.

  OdgovoriIzbriši
 4. Me veseli, da si bolje z zdravjem.
  Super stvari si spet naredila.
  Tele z rožcami so mi tko luštne. Kaj maš to za eno fajn šablono?

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Hvala. Duši tale šablona je http://www.joannasheen.com/craft-supplies/cutting-dies/signature-dies/signature-dies-flowers-and-leaves/signature-dies-echinacea-sd341/

   Izbriši
 5. Zvonka živjo nazaj:)), lepo da si odgnala virozo:) Na super ozadja si postavila all starke (še dobro, da daš ideje). Tvoji voščilnici z rožicami pa tudi zeeeloo simpatični. Sem vesela, da si mi jih poslala, takoj moram narediti eno:) En lep pozdrav in drži se, Andreja V.

  OdgovoriIzbriši
 6. Krasne designerske allstarke in lepe rožice, ki bodo gotovo komu polepšale dan.
  Lepo da si spet zdrava.

  OdgovoriIzbriši
 7. Upam, da je z zdravjem sedaj vse v redu. Vesela sem, da sva se spoznali tudi v živo. :-) Tvoje voščilnice z alstarkami so vse po vrsti zelo lepe in domiselno sestavljene. Rožice pa so zakon. :-) Zelo lep šopek.

  OdgovoriIzbriši
 8. Fajn, da je zdravje že bolje oz. upam, da si že popolnoma dobra.
  Lep šopek voščilnic je v tej objavi. Allstarke so vedno aktualne, rožice pa tudi.

  OdgovoriIzbriši
 9. Me veseli, da si okrevala. Te tvoje all starke so res specialne in super izvedba. Moje še čakajo v košarici, da jih uporabim. Si me malce spodbudila. Tudi rožici sta zelo lepi, všeč sta mi papirja za ozadje. Lepo si ju skombinirala z rožicama.

  OdgovoriIzbriši
 10. Tvoje allstarke so vedno fantastične in v živo še bolj zgledajo kot taprave...
  Šopek rožic pa kar kliče po pomladi...

  OdgovoriIzbriši
 11. Čestitka sa starkom je super za tineđere!!
  ♥Pozdrav Valentina♥

  OdgovoriIzbriši
 12. Krasne so, še posebej všeč so mi allstarke.

  OdgovoriIzbriši
 13. Lepo, da si ponovno zdrava in z nami deliš svoje lepotice. Krasne so.

  OdgovoriIzbriši