ponedeljek, 21. marec 2016

Voščilnica in časopisni papir

Dekleta ustvarjalnega tima Craft-alnice so pričele 156. izziv in Lili je izbrala temo časopisni papir.  Sem malo premišljevala, potem pa začela z delom in nastale so tri nove voščilnice. Pa bo spet malo zaloge. Danes vam pokažem prvo. Malo starega časopisa, po robovih posenčenega, nekaj zelenega in rdečega smoosinga, dva izrezana kroga, napis Ustvarjalnega dotika, iz časopisa izrezani vrtnici in listi, pobarvani z distressi enake barve kot smoosing, nekaj enamel dots, pa je narejena. Še največ dela sem imela z vrtnicami, ker je papir zelo mehek.


Tole je pa najstarejši časopis, ki ga imamo pri nas doma. Oziroma je revija, ki je bila seveda še črno bela in tiskana na navadnem papirju. Je že res porumenel od starosti.


Lep pozdrav do naslednjič.  Zvonka

25 komentarjev:

 1. Oo kako lepo, zelo mi je všeč :)

  OdgovoriIzbriši
 2. Zelo lepo si to naredila in verjamem, da je bilo težko narediti rožice, ker je časopisni papir tako tanek in mehak. Ampak tebi je odlično uspelo!

  OdgovoriIzbriši
 3. Ooo, Zvonka čudovita je, upam samo, da zanjo nisi žrtvovala čudovite revije častitljive starosti. Tista naj le ostane cela.
  Hvala, da si se nam pridružila v Craft-alnici. Lp Lili

  OdgovoriIzbriši
 4. Presuper je čestitka, vidjela sam već tako ružice od časopisa i to mi je baš originalno a ti si još i pozadinu tako uredila, fakat si puna inspiracije!!
  ♥Pozdrav Valentina♥

  OdgovoriIzbriši
 5. Čudovita voščilnica! Si predstavljam, da je bil kar zalogaj narediti vrtnice, ker je res tanek papir...

  OdgovoriIzbriši
 6. Zelo mi je všeč. Kombinacija samih čudovitih stvari. In uau, tale revija pa je dragocena. Le čuvaj jo.

  OdgovoriIzbriši
 7. Neverjetno, koliko lepote si lepo izvabila iz časopisnega papirja. Zelo lepo.

  OdgovoriIzbriši
 8. Sem se tudi sama zbala za tisto staro revijo. Tisto pa le šparaj ;)
  Krasno si uporabila časopisni papir. Všeč so mi 3D vrtnice.

  OdgovoriIzbriši
 9. O, zelo zelo lepa! Revijo imaš pa res staro, to je pa orenk za čuvat. Vrtnice so pa krasne, meni so rožice iz časopisnega papirja izredno všeč.

  OdgovoriIzbriši
 10. o, si tole lepo naredila, krasne barve si pričarala s časopisnim papirjem. te vrtnice so nekaj posebnega, nekoč se moram še jaz to naučiti.
  revija pa res za čuvat!

  OdgovoriIzbriši
 11. Upam, da nisi preveč dobesedno vzela navodil o uporabi starega časopisnega papirja! :-))) Hecam se. Vem, da skrbno čuvaš dragoceni primerek stare revije.
  Zelo lepo voščilnico si izdelala. Super zgleda smušing na cajtengah. Verjamem, da si se z vrtnicami kar namučila, ampak se je splačalo. :-)

  OdgovoriIzbriši
 12. Čudovito si uporabila časopisni papir in zelo lepa voščilnica je. Imeti doma tako star časopis oz. revijo pa je tudi prava dragocenost.

  OdgovoriIzbriši
 13. Zelo lepo si jih spedenala in malo packanja po starem papirju mu da en tak poseben čar. Kljub mehkemu papirju, so ti vrtnice čudovito uspele. Tisti stari primerek pa skrbno čuvaj, je že kar zgodovinska vrednost, posebej za časopis.

  OdgovoriIzbriši
 14. Vau, kako lepo si uporabila časopisni papir.
  In kako zelo mu paše smušing. Super!

  OdgovoriIzbriši
 15. Fajn si uporabila časopisni papir. Še sploh vrtnice so čudovite. Uh, kakšna dragocenost je revija.

  OdgovoriIzbriši
 16. Zvonka, ponovno naloga, ki jo ti zlahka obvladaš:) Tvoja voščilnica je čudovita, vrtnice na njej noro dobre, ne glede na to, da ti je papir malo ponagajal:) Revija pa naj ti ostane za lep spomin na čase, ko je bilo resnično vse drugače:) Lep pozdrav, Andreja V.

  OdgovoriIzbriši
 17. Zanimive rožice. Lepa voščilnica.

  OdgovoriIzbriši
 18. Rožice so res prelepe in pašejo na tvojo voščilnico, ki si jo lepo oblikovala.

  OdgovoriIzbriši
 19. Zelo lepa voščilnica. Čudovite rožice. In lep primerek starega časopisa, ki ga verjamem da hraniš skrbno in ga nisi razrezala za tale projekt ;-)

  OdgovoriIzbriši
 20. Zvonka, voščilnica je čudovita. Lp

  OdgovoriIzbriši
 21. Čudovita je :-)) Všeč so mi barve in rožice, ki si jih izdelala in super si uporabila časopisni papir.
  Vesela sem, ker ustvarjaš z nami v izzivu CRAFT-alnice ... Srečno!

  OdgovoriIzbriši
 22. Prekrasna voščilnica in vse iz starega časopisa.....res izvirna

  OdgovoriIzbriši
 23. Zvonka tudi tole si tako lepo skombinirala, da jo je veselje pogledati, hvala, ker deliš z nami v CRAFT-alnici, LP:)

  OdgovoriIzbriši