nedelja, 29. maj 2016

Moj najljubši kotiček

Moj najljubši kotiček je ..... seveda, tam kjer ustvarjam. Med prvomajskimi prazniki smo ga temeljito prenovili. Mož je belil, sin mi je sestavil  nove omare in predalnike, sama pa sem imela potem največ dela z urejanjem in prestavljanjem materiala in pripomočkov. Uf, to je trajalo in traaajalo in še traja in mislim, da bom nekatere stvari še prestavljala, saj še ni vse čisto tako kot naj bi bilo. Seveda vmes tudi ustvarjam in zato bodo nekatere stvari morale na urejanje še malo počakati.


Vso pohištvo je iz Ikee. Na zadnji sliki je omara za čevlje. V njej imam spravljene papirje 30x30cm, lepo pokonci gredo super vanjo in brez težav brskam in iščem pravega. Pa še zelo veliko jih gre v en predal. Sem navdušena.

Pozdrav do naslednje objave.  Zvonka

Dodatek - naknadno:
Hvala za vse pohvale in dobre želje. Pa nič se bat, ni vedno tako pospravljeno, kajti ko ustvarjam imam največkrat pravi nered. In zdaj pogosto iščem različne stvari, ker se še nisem navadila na novi red, prej sem točno za vse vedela kje imam kaj, pa čeprav je izgledalo bolj neurejeno.
Pripenjam še sliko notranjosti predala za čevlje kjer imam papirje. Trenutno še ni "pošlihtano", enkrat pa bo.

 



26 komentarjev:

  1. Ooo, zelo lepo imaš. Vso urejanje je bilo vredno truda! Krasno!

    OdgovoriIzbriši
  2. Zvonka kako lepo ustvarjalnico imaš. Koliko lepotičk boš še z veseljem ustvarila.Pa kako vzorno imaš vse posortirano in pospravljeno. Bolje da ne vidiš mojega brloga....sama pravim, da v njem vlada ustvarjalni nered. Ampak je zanimivo...vedno vse najdem ;-)

    OdgovoriIzbriši
  3. Zvonka, kako krasen kotiček imaš. Kar zavidam ti ga malo, vsekakor pa iz srca privoščim. Pri meni je bolj kot ne minimalizirano, vsake toliko časa moža preselim kam drugam, potem pa pride sine in spet je moj kotiček na minimumu, ker je vse povsod polno njegovih igrač ;)

    OdgovoriIzbriši
  4. Krsno. Zaradi vip pozicije semnekaj teh slikc ze videla. Samo se v zivo se moram prit prepricat ce je vse tako kot mora bit. ;-))
    Edino se vedno si ne predstavljam prav dobro te papirje v omari za cevlje. Dej to ti se mal odpri in poslikaj. Ce ne me mogoce ze jutri najdes pred svojimi vrati, ker me res ze mocno zanima.

    OdgovoriIzbriši
  5. Krsno. Zaradi vip pozicije semnekaj teh slikc ze videla. Samo se v zivo se moram prit prepricat ce je vse tako kot mora bit. ;-))
    Edino se vedno si ne predstavljam prav dobro te papirje v omari za cevlje. Dej to ti se mal odpri in poslikaj. Ce ne me mogoce ze jutri najdes pred svojimi vrati, ker me res ze mocno zanima.

    OdgovoriIzbriši
  6. Čudovit ustvarjalni kotiček, sem prav vesela zate. Prelepo si ga uredila.

    OdgovoriIzbriši
  7. Zelo lepo si ga uredila in sedaj bo ustvarjalna vnema še večja.

    OdgovoriIzbriši
  8. Super izgleda ... Tudi sama sem Ikea fan. Zelo mi je všeč postavitev in "pospravljenost" :D Pri meni običajno traja par ur, potem je pa spet kaos :)

    OdgovoriIzbriši
  9. Krasen ustvarjalni kotiček imaš. Lepo, lično urejeno in zelo priročno.

    OdgovoriIzbriši
  10. Čudovit kotiček imaš in naj ti prinese veliko veselja in ustvarjalnih idej.

    OdgovoriIzbriši
  11. Joj Zvonka še jaz sem čist navdušena nad tvojim kotičkom, zato verjamem, da tebe kar razganja od sreče:))) Pa kakšen red imaš, vse lepo zloženo, pospravljeno - noro lepo. Všeč mi je belina, ki jo boš zapolnila s tvojimi barvami. Ta omarica za čevlje pa že vidim, da bo morala pristati tudi v mojem ustvarjalnem kotičku, ki je še v delu:))))) Upam, da bo kmalu, se pa bojim potem, ko bom morala vse pospraviti tako, da bo zgledalo in bom sama tudi kaj našla:) Pa še komentar, ki se navezuje tudi na Vančinega - ne reč, da je pri tebi vedno tako, ker me bo potem popadlo, da sem povsem nesposobna, kar se pospravljanja tiče:))))) Pozdravček in hvala, ker z nami deliš ta tvoj čudovit prostorček, Andreja

    OdgovoriIzbriši
  12. Krasen ustvarjalni kotiček imaš. Sortiranje in urejanje je pa še najbolj naporno delo ;)

    OdgovoriIzbriši
  13. Fantastični ustvarjalni kotiček, zelo mi je všeč. Želim ti, da bi se v njem dobro počutila in da bi še najprej nastajali tako lepi izdelki :)

    OdgovoriIzbriši
  14. Krasen ustvarjalni kotiček
    uživaj večkrat v njem
    lp Tamara

    OdgovoriIzbriši
  15. Super izgleda. In tako lepo vse (zaenkrat) pospravljeno. Pri meni izgleda kot bi vrgel bombo ampak se lažje znajdem kot kadar imam "preveč" pospravljeno ;-)

    OdgovoriIzbriši
  16. Waw čudovit kotiček imaš :)

    OdgovoriIzbriši
  17. Ijoj Zvonka, kako čudovit kotiček imaš! :-) Super praktična razporeditev. Tale omara za čevlje mi ne da miru. :-)) Jah, tako je to, da si najprej želimo samo svoj prostor pod soncem, potem si želimo, da bi bilo v tem koščku raja vse kar se da praktično in lepo urejeno... Saj je prav tako. Vedno je potrebno stremeni za nečim boljšim, lepšim. Vse pohvale tvojima fantoma. :-))

    OdgovoriIzbriši
  18. ooo, tole bi pa kar gledala in gledala, tako imaš fajn, vse lepo v belem ... jaz tudi obožujem ikeo že od nekdaj, se tudi odpravljamo tja, recimo da v bližnji prihodnosti ... in kako si se dobro spomnila s to omaro, fenomenalno!!! sem ugotovila, da jo zdaj tudi jaz rabim!

    OdgovoriIzbriši
  19. Čudovit ustvarjalni kotiček. Všeč mi je bela barva pohištva in ta omara za čevlje, je res uporabna :). Veliko veselja in obilo dobrih idej v tem ustvarjalnem raju ti želim. Lp

    OdgovoriIzbriši
  20. Ajme, baš ti je super kutak, sve je jako lijepo usklađeno a novi dodatak je odlična ideja, prezakon!!
    ♥Pozdrav Valentina♥

    OdgovoriIzbriši
  21. Čestitke za simpatičen ustvarjalni kotiček.. oh, ko bi v mojem vladal tak red :) tudi vsakič nova omarica ali polička iz Ikee me ne reši.. le kak kosovni odpad bi me, ampak jaz seveda vse potrebujem, kar imam :) Uživaj v svojem kraljestvu in ustvarjanju.

    OdgovoriIzbriši
  22. Zvonka, čudovito si si uredila svoj kotiček.

    OdgovoriIzbriši
  23. Zvonka, prelep kotiček imaš, uživaj in krasno ustvarjaj v njem, lp, T.

    OdgovoriIzbriši
  24. Čestitke za čudovit ustvarjalni kotiček.

    OdgovoriIzbriši