nedelja, 12. junij 2016

Death metal

Tole je bil pa pravi izziv zame. Metal glasbe ne poslušam, ni mi blizu. Kaj je death metal nisem imela pojma. Znanka mi je že kar precej časa nazaj naročila voščilnico za sina, povedala je ime, leta in da igra kitaro, metal glasbo,  pa se je nikakor nisem mogla podstopit. Potem mi je poslala sms, da zdaj jo bo pa kmalu rabila. Ojoj, kaj pa zdaj!?  Treba jo bo izdelat. Kako naj izgleda, kaj naj dam gor...vse polno vprašanj in dilem se je porajalo. Čeprav ima fant že dolgo svoj ansambel, je njihov kitarist in pevec in celo iz naših krajev, nisem še nikoli slišala za njihov bend. Pa sem se vsedla za računalnik in se začela "izobraževati". Prebrala sem nekaj člankov, pregledala slike, celo poslušala njihovo glasbo - skupina Penitenziagite in misli so se jasnile. Lotila sem se izdelave. Ko sem končala, sem poslala znanki slikco voščilnice in dobila odgovor; vauu, saj sem vedla, da bo super, nad pričakovanji...in skala se mi je odvalila od srca. Uf, samo da sem zadela bistvo. To je ta voščilnica.


Včeraj, ko sem bila na potepanju, pa dobim spet njen sms. Takole je pisalo: "Zvonka, tale tvoja voščilnica je pustila mojega sina in njegovo T.  brez besed. Tudi ostali vsi čisto navdušeni. 1000 krat hvala še enkrat, da si se tako potrudila. Prav lepo sem se počutila, ko sem videla to navdušenje." 
Vam povem, ni lepše nagrade kot pa take lepe besede, ki so me prav ganile in hkrati zelo razveselile.

Izzivi:

Lep pozdrav do naslednjič.  Zvonka

26 komentarjev:

  1. Tudi meni ta glasba ni prav nič domača. Pa ne da sem ravno za narodnjake, ampak kar je preveč je preveč. Res je hard za dušo in ušesa.
    Voščilnico si kljub vsem težavam krasno skombinirala. Je imela znanka prav, da ti lahko zaupa in da to zmoreš.
    To kar si ti potem dobila od nje jaz prav pogrešam - to povratno informacijo prejemnikov, ne samo naročnikov.

    OdgovoriIzbriši
  2. Fenomenalno voščilnico si naredila. Tudi jaz se je ne bi znala lotiti, ampak tebi je res odlično uspela. Ta "pločevina" pa šraufki...
    Čudovito!

    OdgovoriIzbriši
  3. O kuul!! Saj sta lahko ostala brez besed, ker je res svetovna. Ne bi mogla narest boljše, Zvonka, bravo!

    OdgovoriIzbriši
  4. Zvonka, čestitka je res vrhunska, glede na željeno tematiko. In res je najlepša nagrada zadovoljstvo oz odziv prejemnika.

    OdgovoriIzbriši
  5. Te muzike sem se pa jaz naposlušala v času odraščanja mojih otrok. :-) Tu in tam mi je bil kakšen komad celo všeč. :-)) Super si se lotila raziskovanja in rezultat je fantastičen. Vsak metalec bi bil vesel takšne voščilnice. :-) Bravo!

    OdgovoriIzbriši
  6. Tudi jaz te glasbe ne poslušam, ampak ko pogledam tvojo voščilnico in berem opis za to zvrst vidim, da je sigurno vse v njihovem stilu:) Saj ne da bi dvomila, da jo ne boš spravila skup, ampak ti si jo celo več kot odlično naredila:)-čestitke. Je pa zadovoljstvo in veselje prejemnika res tisto kar šteje in ti si dobila potrditev. Pozdravček, Andreja

    OdgovoriIzbriši
  7. A very masculine card - love the guitars and brads, with the embossed background they give it lots of great texture. Thanks for joining us at Cardz 4 Guyz
    Jane

    OdgovoriIzbriši
  8. Res je vau Zvonka! Dobro si se znašla, odlično ti je uspela!

    OdgovoriIzbriši
  9. Jaz pa poslušam takšno in drugačno glasbo odkar imajo moje nečakinje svoj bend in svoje avtorske pesmi. Samo to vem, da s črno vedno zadenem. Tvoja voščilnica je zadetek v polno, prečudovita je.

    OdgovoriIzbriši
  10. Tale je pa mega in ti čisto verjamem, da si bila v hudi zagati ob naročilu. Vrhunska je!

    OdgovoriIzbriši
  11. Zvonka, res ti je fantastično uspela. Super je.

    OdgovoriIzbriši
  12. Fun card! I think you did a fantastic job capturing the death metal look. So glad you shared your creation at Tuesday Throwdown.

    OdgovoriIzbriši
  13. Being an old rocker myself, this card is perfect, LOVE IT! Thanks for joining in the fun at Cardz 4 Guyz. Caz. DT

    OdgovoriIzbriši
  14. Wow, stvarno je bašp cool čestitka!!
    ♥Pozdrav Valentina♥

    OdgovoriIzbriši
  15. A fantastic card. Heavy Metal and Rock a great combination for a card for a man. Thank you for joining us at Try it on Tuesdays this time.
    Yvonne

    OdgovoriIzbriši
  16. Odlično si opravila z nalogo in nastala je res prava metalska :) Bravo.

    OdgovoriIzbriši
  17. Fantastic ! Thank you for joining us at Try It On Tuesday!
    oxo Susi

    OdgovoriIzbriši
  18. O hudimana, še dobro, da si ime skupine znala napisat....tole Zvonka je pa vrhunsko...prava bomba, ki bi komot eksplodirala sredi njihovega koncerta. Vsa čast z vsemi detajli in na koncu še pohvala z njihove strani...tole je bila sigurno najslajša pohvala. Bravo.

    OdgovoriIzbriši
  19. Drugačna in fantastična. Res pisana na kožo prejemniku, kot se reče.

    LP, Marjeta

    OdgovoriIzbriši
  20. Drugačna in fantastična. Res pisana na kožo prejemniku, kot se reče.

    LP, Marjeta

    OdgovoriIzbriši
  21. Mislim, tole je pa bil pravi izziv! Izpeljala si ga pa svetovno!!!! Pokazala si nam, da je vse mogoče.

    OdgovoriIzbriši
  22. ooo kako čudovita voščilnica :-)) Zelo lepo si jo sestavila. Res je čisto "metalna" .-)
    Hvala, ker se igraš z nami pri TheMaleRoom!

    OdgovoriIzbriši