petek, 14. oktober 2016

Diplomanti

Letos je bilo nenormalno veliko diplomantov, še posebno v septembru. To se je poznalo tudi pri izdelavi čestitk in danes vam pokažem tri različne: easel, škatlico in čokoladnico.


Lepim k Tini v Galerijo meseca oktobra (Čestitke1, Hura šola, Borduri, Abeceda male črke, Abeceda velike črke, Romantični okvirji ).

Naj se vam še opravičim, ker mi zadnje čase  ne znese, da bi obiskala vaše bloge in komentirala. Včasih malo pokukam h kateri in tako sem se danes nasmehnila ob zapisu MojcePetek je, jutri pa....sejem v Vincenzi...Mojca, uživaj na polno.  Se bom spomnila nate, ko bom sobotni dan presedela na seminarju. Tudi jaz bi raje šla v Vincenzo, saj že nekaj let nisem bila.

Imejte se lepo kjerkoli že boste.  Zvonka




17 komentarjev:

  1. Ja, letos jeseni je res bilo veliko diplomantov. Upam, da sedaj še pridejo do službe.
    Tvoja voščilnica in čokoladnica sta čudoviti in krasno narejeni.
    Uh, naj ti dan na seminarju hitro mine. Upam, da bo vsaj zanimivo.

    OdgovoriIzbriši
  2. Diplomanti so letos res pridni, med njimi je bila tudi ena moja:))). Tvoje voščilnice pa sploh ne vem, katero naj izpostavim, vsaka je po svoje super in verjetno najbolj prava za tistega, ki jo bo dobil. Da so pa izdelki tako kot je treba, pa tako ni potrebno razlagati - tako pri tebi je:)Lep pozdrav in upam, da ti bo današnji dan minil čim hitreje, Andreja

    OdgovoriIzbriši
  3. Vse tri so mi všeč.
    Mnogo je takih, ki so dobili brco v rit, a se je izplacalo saj se samo zaradi tega lahko pohvalijo z diplomo v roki.

    OdgovoriIzbriši
  4. Si pa bila zelo pridna,najbolj mi je v oči padla škatla. Všeč so mi pa vse.
    LP Vilinke

    OdgovoriIzbriši
  5. Zvonka, vrhunsko vse po vrsti. Se kar ne morem načuditi, koliko enih elementov in še pravočasno si vse uspela izdelati. Kapo dol.

    OdgovoriIzbriši
  6. Čisto vsaka je najlepša. Iskreno Zvonka, meni je vse tvoje delo všeč, vem, kako si natančna, lepe barve skombiniraš in vedno nastanejo krasne stvari. Užitek je pogledat k tebi.

    OdgovoriIzbriši
  7. Diplomanti so bili res zelo uspešni, tako kot andrejina je diplomirala tudi moja najstarejša. Zelo uspešna pa si bila tudi ti Zvonka ... Koliko ti jih je uspelo ustvariti!! Pa vse tako posebne, sploh se ne morem odločiti, katero bi izbrala. Bajaderica se mi zdi še posebno zahtevna. Iskrene čestitke, navdušena Majda

    OdgovoriIzbriši
  8. WOW, 3 čudovite in bogate čestitke in vsaka zase je pravi zaklad.

    OdgovoriIzbriši
  9. Zelo lepe in zelo bogate voščilnice si izdelala svežim diplomantom. :-) Naj jim bo lepo v življenju in naj s pridom uporabijo pridobljeno znanje!

    OdgovoriIzbriši
  10. Ja, diplomantov je bilo pa res letos, saj so morali končati vsi tisti, ki so bili v starih programih :) Krasno si tole izdelala.

    OdgovoriIzbriši
  11. Ja bejš no, vedno kakšna nova in dobro nora ideja s čokoladnico... ne zmanjka ti jih. Da o škatlici, ki je tako profi narejena sploh ne izgubljam besed....aja pa še voščilnica....oh Zvonka.....zakon si.
    In jaaaa, veš da sem mislila nate, ko sem bila na sejmu!!!!....Ja pa jade, lažem kot pes teče....pred očmi in v očeh je bil samo pohlep po vsem materialu, ki je visel po štantih....:-))

    OdgovoriIzbriši
  12. Lepa zbirka diplomantskih! Krasne so vse po vrsti in lepo izdelane.

    OdgovoriIzbriši
  13. Kako je krasno vse po vrsti, čokoladnica, škatlica, voščilnica, pa vse se tako lepo dopolnjuje......

    OdgovoriIzbriši
  14. Super su i čestitka i kutija i kitija za čokoladu!!
    ♥Pozdrav Valentina♥

    OdgovoriIzbriši
  15. Prekrasno....za škatlico pa moj poklon....res si jo čudovito izdelala.

    OdgovoriIzbriši
  16. Krasno si ustvarjala. Škatlica je odlična. Lp

    OdgovoriIzbriši
  17. Kako raznoliki in krasni izdelki ob diplomi. Prav me morem se odločit, kateri mi je bolj všeč. Res nas je bilo veliko diplomantov letošnjo jesen in takšni čudoviti izdelki so dvema uspeh še polepšali :)

    OdgovoriIzbriši