četrtek, 17. november 2016

Čimprej se pozdravi

Na CRAFT-alnici so dekleta oz. Lili za 173. izziv izbrale temo ČIMPREJ SE POZDRAVI. Tema zelo sovpada s trenutnim stanjem v moji službi, saj sem ostala brez najbližje sodelavke in prijateljice, ki je včeraj iz bolnice odšla na okrevanje v toplice. Že v bolnico sem ji poslala vizitko z dobrimi željami za ozdravitev, pa sem jo zaradi naglice pozabila poslikati. Za toplice pa sem ji izdelala novo in ji jo predala skupaj z manjšo pozornostjo.

kompletek pozornosti, ki ga je sešila spretna šivilja


Lepim jo k Tini v Galerijo meseca novembra (romantični okvirji, pentlja, štampiljke vse najslajše).

Pozdrav do naslednjič.   Zvonka

22 komentarjev:

  1. Tako lepo darilo in voščilnica bosta oz.sta gotovo zelo razveselila prejemnico,veselje pa veliko prispeva k zdravju :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Čudovito voščilnica in darilo! :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Valentinini copati in torbice so zakon, samo ji bo tudi tvoja voščilnica pomagala, da bo čimprej okrevala. Lepo si naredila, tako pisano mavrico vseh barv in energij.

    OdgovoriIzbriši
  4. Ii, kako lepo mavrično, veselo ozadje. Krasno darilo v celoti. zelo pozorna si.

    OdgovoriIzbriši
  5. vau, kakšno ozadje, prekrasno in lepo darilo!

    OdgovoriIzbriši
  6. Zelo mi je všeč. In lepo pozorno darilo od tebe.

    OdgovoriIzbriši
  7. Ob vseh dobrih željam močno upam, da se ji bo stanje hitro popravljalo. Si ji pa ponovno pripravila lepo voščilo (tudi prvega sem videla in je sigurno pomagal, da je sedaj lahko že v toplicah). Dodano darilo pa tudi zelo lepo. Pozdravček, Andreja

    OdgovoriIzbriši
  8. Pridružujem se Andrejinemu razmišljanju, da bo sodelavka hitro ozdravela s tvojo pomočjo!!! Dobre misli, ki jih vzamejo v roke spretne "roke" imajo krila in čarobno moč. Sem si ogledala vse tvoje zadnje objave - hvala za navdihe, Majda

    OdgovoriIzbriši
  9. Zelo lepa pozornost s tvoje strani. Čudovito ozadje za voščilnico ter praktično in lepo darilo. Naj vse to pripomore, da bo čimprej okrevala.

    OdgovoriIzbriši
  10. Jaz pa mislim, da bo še kar malo podaljšala tale obisk v termah, ker ji bo tako udobno v teh copatkah...sonce ima pa tudi...jo greje s tvoje voščilnice. Zelo lepa gesta s tvoje strani.

    OdgovoriIzbriši
  11. V situacijah ko človeku ne gre najboljše, pozornosti delajo čudeže. Čudovito darilo si pripravila, voščilnica pa je prava barvno usklajena lepotica.

    OdgovoriIzbriši
  12. Krasna je čestitka, posebno mi se dopada pozadina!!
    ♥Pozdrav Valentina♥

    OdgovoriIzbriši
  13. Zelo pozorno od tebe, lepo darilo in tvoja krasna mavrična voščilnica ji sigurno da elan.

    OdgovoriIzbriši
  14. Super si se lotila projekta "hitro okrevaj" in naredila lepo voščilnico. Mavrično ozadje sigurno dvigne raven razpoloženja.
    Vesela sem, ker ustvarjaš z nami v izzivu CRAFT-alnice … Srečno!

    OdgovoriIzbriši
  15. Vau, kako čudovito ozadje si izdelala! :-) Čisto po mojem okusu. Polno pozitivne energije. Zelo mi je všeč. Spretno šiviljo, ki je izdelala kompletek pozornosti, pa poznam. :-)))

    OdgovoriIzbriši
  16. Na voščilnici si pričarala čudovito mavrično ozadje in ga obrobila s papirno čipko. Verjamem, da je bila prijateljica nad njo navdušena. Tudi kompletek, ki sodi zraven je tipi topi. Hvala, ker sodeluješ na izzivu v Craftalnici.

    OdgovoriIzbriši
  17. Oooo, Zvonka. Kako pozorno si pospremila kolegico na poti okrevanja. Čudovita voščilnica in res lep kompletek torbic in copat ji bo prav gotovo olajšal bolezenske težave.
    Hvala, da si se nam pridružila v Craft-alnici. Lp Lili

    OdgovoriIzbriši
  18. Zelo lepa in uporabna pozornost za sodelavko.

    OdgovoriIzbriši
  19. Mavrične barve in krasen kompletek ji bodo zagotovo pomagali do hitrejšega okrevanja.

    OdgovoriIzbriši
  20. Krasno voščilnico si naredila. Mavrično ozadje kar kliče po okrevanju.
    Hvala, da ustvarjaš z nami v CRAFT-alnici. Srečno!

    OdgovoriIzbriši
  21. Čudovita barvita in polna toplih želja je tvoja voščilnica, prav tako kompletek... Zelo sem vesela tudi, da sva se uspeli srečati, bilo mi je v veliko veselje, hvala, ker ustvarjaš z nami v CRAFT-alnici, LP:)

    OdgovoriIzbriši