nedelja, 13. november 2016

Domača naloga 2

Tako zelo sem hitela delati drugo domačo nalogo (ker sem že v zaostanku), da sem naredila voščilnico z napako. Premišljevala sem katero šablono naj uporabim za bleščice, pa mi je pod roko prišla šablona obrobljen cvet, super je za izdelavo bleščic. Do tu vse v redu in prav. Potem pa sem v veliki želji, da uporabim tudi nov Tinin napis vesele praznike, le tega seveda tudi izrezala na voščilnici in tako imam cvet z napisom vesele praznike. Pa me je prijateljica potolažila, da je to sigurno ledena roža.
Pa sem potem vseeno naredila popravo domače naloge. In ugotovila, da bleščice niso zame.


Domačo nalogo oddajam v Tinino omaro male šole prazničnega ustvarjanja in še v Galerijo meseca novembra.

Lep začetek novega delovnega tedna vam želim.  Zvonka

19 komentarjev:

  1. Prekrasne su, elegantne!!
    ♥Pozdrav Valenina♥

    OdgovoriIzbriši
  2. A ves kaj. Mislim da pri tej prvi noben ne bo najdu napake. Voscilnica je narejena v tradicionalno bozicnih barvah. V sam motiv bi pa rekla da se ne bo noben vtaknil.
    Dobra stran tvoje napake, kot temu ti reces, pa je poprava. Evo pa se je zaloga novoletnih voscilnic povecala.

    OdgovoriIzbriši
  3. Tudi jaz ne vidim napake :) Super je vse izpadlo. Pridna si.

    OdgovoriIzbriši
  4. Seveda so bleščice zate, čudovito si opravila nalogo in prav vse voščilnice so prelepe.

    OdgovoriIzbriši
  5. Kaj pa rozaste novoletke????...pred desetletji bi te zaradi te barve zažgali na grmadi, zdaj jih pa na veliko delamo in so prav fejst...umetniška svoboda nima meja in prav je tako...tudi me "stare" moramo iti po tej poti, zato cvetoča roža sredi zime.....o kako si jo bomo zaželeli.... Meni je tale tris voščilnic prav všeč.

    OdgovoriIzbriši
  6. Seveda so bleščice tudi zate. Ni videti, da ti ne bi šlo z njimi. Nastale so čudovite voščilnice. Ja, na prvi pa je sigurno ledena roža.

    OdgovoriIzbriši
  7. Zvonka, ne vem zakaj bleščice ne bi bile zate, ko pa ti super gre. Lepe so vse 3.

    OdgovoriIzbriši
  8. Zakaj ne bi bile zate? Krasno si jih uporabila in super so izpadle!

    OdgovoriIzbriši
  9. Glede na to, da je roža v rdečo zeleni kombinaciji mene prav lepo asociira na božično zvezdo, tako da ni problema :) Prav vse tri so lepe. Kar pa se bleščic tiče pa imam tudi jaz zadržke :)))

    OdgovoriIzbriši
  10. Če ne bi napisala, da si uporabila "napačno" šablono za praznično voščilnico, sploh ne bi opazila. Rdeče zelena barvna kombinacija jo naredi zelo podobno božični zvezdi. :-) Vsi pa tudi nismo botaniki, da bi se lovili na takšne malenkosti. :-))) Tudi ostali dve voščilnici si krasno pobleščila. A je tudi tvoj sesalec stokal? :-)))

    OdgovoriIzbriši
  11. Eh Zvonka vse tvoje voščilnice so prekrasne in dodelane v nulo...ne vidim , da bi bilo kaj narobe.

    OdgovoriIzbriši
  12. Tudi prva voščilnica je zelo praznična prav zaradi izbire barv in bleščic. Tako, da jo lahko mirno postaviš na kupček novoletnih. Je pa dobro, ker smo včasih v dilemi in tako naredimo več, kot smo se sprva namenili :). Lp

    OdgovoriIzbriši
  13. Zvonka, jaz ne vidim napak ampak same krasne stvari!
    lp

    OdgovoriIzbriši
  14. Tudi pri tebi neupravičeno premalokrat pustim komentar, ampak to ne pomeni, da ne kukam z zanimanjem v vsako podrobnost tvojih izdelkov, ki bi jih nekako vse lahko ocenela kot zelo estetske.

    OdgovoriIzbriši
  15. Krasne so vse Zvonka in lepo bleščeče!

    OdgovoriIzbriši
  16. Zvonka...škoda, ker te bleščice niso navdušile...ker si naredila tako zelo lepe voščilnice! In ledena roža... ta je zmagovalka!!! Hvala za idejo.

    OdgovoriIzbriši