nedelja, 2. april 2017

Barvni izziv

Pri The Male Room imajo tokrat barvni izziv (colours, #57) in želijo videti črno in belo barvo ter še  eno po izbiri, vendar samo eno (black, white and only one other colour). 


Včeraj je bilo pri Darilnici Klavdija srečanje Craft-alnice in ker sta že Mojca in Andreja tako lepo napisali in poslikali darilca, se bom samo še zahvalila vsem dekletom za prijetno druženje, čvek in darilca. Organizatorkam pa še en velik hvala za organizacijo in postrežbo, Klavdiji za prostor, bon, kavico in vse ostalo. Res je bilo lepo, hvala vsem.

Lep in uspešen delovni teden vam želim.  Zvonka

18 komentarjev:

  1. Krasna je. Te allstarke vedno zažigajo. Pogosto črni barvi delamo krivico, se je izogibamo... ampak tvoja voščilnica v kombinaciji s črno barvo je zelo lepa.

    OdgovoriIzbriši
  2. Krasna voščilnica, te tvoje allstarke me vedno znova navdušijo.

    OdgovoriIzbriši
  3. Tvoje allstarke so VEDNO ampak res VEDNO kot prave (vedno jih oživiš) in moja odločitev za nenakup teh šablon je res prava...tebi uspe, meni pa zagotovo ne bi in zato je bolje, da ostanejo šablone v trgovini in čakajo na kakšno tako stranko kot si ti. Sem vesela, da smo se spet videle.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Mojca,hvala,
      šablona v trgovini sigurno čaka nate in samo ne reci, da ti ne moreš super narediti. Saj vedno. Lp

      Izbriši
  4. Lepa so takšna srečanja in pustijo polno pozitivne energije. Ta tvoja voščilnica je krasna s klasičnimi črnimi all starkami.

    OdgovoriIzbriši
  5. Allstarke so vedno "in". Tudi ta barvna kombinacija je enkratna.
    Fajn, ker ste se imele na srečanju čudovito.

    OdgovoriIzbriši
  6. Res vedno super skombiniraš te allstarke ;) Lepo te je bilo spet videt, pa saj se kmalu spet vidimo ;)

    OdgovoriIzbriši
  7. res so vsakič fenomenalne te allstarke! in res smo se imele fajn!!

    OdgovoriIzbriši
  8. Kulska voščilnica s kultnim copatom. :-) Hvala za prijetno družbo. Se že veselim našega naslednjega druženja. :-)

    OdgovoriIzbriši
  9. Ti copati so meni zakon in na tvoji voščilnici so videti krasni. To srečanje sem "prešpricala", se vidimo na naslednjem :). Lp

    OdgovoriIzbriši
  10. Lepo te je bilo spet videti draga Zvonka. Spet si prikazala prelepo voščilnico. Glede na to, da je moja mladina vedno v teh copatih, si mi v pravo inspiracijo. Prelepo.

    OdgovoriIzbriši
  11. Tudi tale tvoja je čudovita, čudovito pa je bilo tudi srečanje! Vesela sem, da sva lahko poklepetali in končno spili kavico ;-) Se veselim naslednjega srečanja, Majda

    OdgovoriIzbriši
  12. Zvonka, zelo mi je všeč tvoja črno-bela+ voščilnica :-)) Super si se znašla z Allstarko.
    Hvala, ker si se nam pridružila na izzivu pri The Male Room.

    OdgovoriIzbriši
  13. Kot prave so tele tvoje allstarke in prav vse na voscilnici mi je zelo vsec! ;)

    OdgovoriIzbriši
  14. Super fantovska voščilnica in barvna kombinacija, tele allstarke so res vedno in :) V soboto smo se res luštno imele in veseli me, da sva se spoznali! LP, Nataša

    OdgovoriIzbriši
  15. This is a fabulous guy card! Love the die cut sneaker and the pop of blue is just right! Thanks so much for playing in our Colour challenge at The Male Room. Deborah, DT.

    OdgovoriIzbriši
  16. Love this card, it's great. The black, white and splash of blue is just perfect for our challenge at TMR, thank you for joining us.

    OdgovoriIzbriši