torek, 25. april 2017

Malo mešano

Danes sem ugotovila, da še nisem objavila kar nekaj lanskih in veliko letošnjih izdelkov, zato bo danes ena taka mešana objava, vsega po malem, predvsem najprej lanskih stvari. Pa še teh veliko manjka, ker mi je vmes crknil računalnik in sem tako veliko fotografij izgubila.

Poročna škatlica presenečenja:



Ena s sivko,




pa za vodovodarja



in cvet za rojstni dan.



Vmes pa sem izdelala vabila na podelitev diplome, na željo v črno zlati barvi.





Še dobro, da bo ta delovni teden krajši, vsaj za večino. Lepo ga preživite.  Zvonka



18 komentarjev:

  1. Čudoviti izdelki, lepo, da si nam jih pokazala.

    OdgovoriIzbriši
  2. Toliko lepih stvari si nam pokazala. Vsaka posebej je nekaj posebnega. Še posebej se mi dopade sivka povezana v šopek. Pentlja se krasno ujame z dišečko sivko. In pa eleganta vabila za maturantski ples. Res so huda! :) Zakaj se nisem spomnila, da bi za svoj maturantski ples imeli to kombinacijo. Res je čarobna! :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Res bi bilo škoda, če jih ne bi pokazala in škoda za vse, ki so zbrisane. Zato pa je fino, da imamo blog, saj tu vse ostane (recimo ;)
    Lušne stvari si naredila.

    OdgovoriIzbriši
  4. Pa so res same lepotičke, škoda bi bilo, da nam jih ne bi pokazala.
    Lp Lili

    OdgovoriIzbriši
  5. vau, tole je pa prava galerija, prekrasne so, meni so tudi ta vabila tako hudo dobra!

    OdgovoriIzbriši
  6. A beautiful wedding surprise box. A wonderful keepsake. Thanks for sharing with us at Crafting From the Heart challenge and hope to see you again soon.
    Hugs, Sandy

    OdgovoriIzbriši
  7. Vau, kako si bila pridna. Prav vse so krasne. Tudi meni so vabila noro všeč in nekaj posebnega :)

    OdgovoriIzbriši
  8. Zvonka...škoda, za izgubljene slike...kar si nam pokazala, je izjemno!

    OdgovoriIzbriši
  9. Zvonka, tvoja objava je čudovita. Res škoda za slike, ki si jih izgubila. Tako lepa škatlica, pa ta voščilnica za vodovodarja je krasna, dobra je tista napeljava spodaj. Da mi je sivkina tako zelo všeč, itak veš....pa da ne bom predolga....bravo za vse objavljeno.

    OdgovoriIzbriši
  10. Uau, sami čudoviti izdelki! Meni je pa tista našpricana z rožo najbolj všeč, čeprav tudi druge ne zaostajajo kaj prida!

    OdgovoriIzbriši
  11. Beautiful projects! I love the pipe pattern paper you used together with the handyman. Thank you for playing along with us at CRAFTY CATZ this week. Good luck! Nick DT

    OdgovoriIzbriši
  12. Uh, to pa ni fajn, če si izgubila precej fotk.
    Krasen venček vsega po malem. Vabila so elegantna in svečana. škatlica romantična, pa tudi drugi voščilnici sta enkratni.

    OdgovoriIzbriši
  13. Koliko krasnih stvari si nam pokazala. Zelo lepo.

    OdgovoriIzbriši
  14. Zvonka, lepo, da si na ogled postavila delček svojih izdelkov. Se strinjam s teboj, da naredi človek še-še, ampak objavljanje je pa potem že tisti del, na katerega se moraš (vsak jaz) kar konkretno pripraviti:). So pa vsi izdelki super, zelo posebna pa so vabila na podelitev dimplome - nobl:). Pozdravček in lepe praznike ti želim, Andreja

    OdgovoriIzbriši
  15. En izdelek lepši od drugega. Škatlica čudovito nežna in s ptičkoma na katere jaz kar pozabim. Sivka je itak top, vodovodar hecen a izredno zanimiva uporaba papirčkov s cevmi. Zelo zanimivo ozadje pri rožici, sama rožica je tu mogoče videti malce bolj temna a verjamem da je v živo drugače. Vabila pa elegantna in zelo smiselno uporabljena kombinacija zlato črne barve.Vse skupaj super. Tako. Dolg komentar za daljšo objavo katero sem res z užitkom pogledala.

    OdgovoriIzbriši
  16. Zopet si nam pokazala celo paleto prekrasnih izdelkov. Res škoda, da si izgubila slikce. Škatlica je res prekrasno izdelana, vabila so pa takoooo elegantna....res prelepo.

    OdgovoriIzbriši
  17. Stunning box. Thank you very much for joining our challenge at Come And Get It challenges.
    Hugs, Iwona

    OdgovoriIzbriši
  18. Vidim, da nisem edina, ki se ji izdelki kopičijo, časa za objavo pa ni.. Čudovito poročno škatlico si naredila, tako lepo je okrašena. Tista s sivko je krasna, v lepih barvah. Za vodovodarja je enkratna, super motiv si našla! Vabila so pa tudi čudovita in elegantna kot se za tak dogodek spodobi, všeč mi ta kombinacija barv.

    OdgovoriIzbriši