sobota, 3. junij 2017

Igorjevih 50

Ja, groza, 3 tedne sem zanemarjala svoj blog in posledično tudi vaše. Vendar na žalost pride v življenju obdobje, ko moraš preprosto nekatere stvari dati za nekaj časa na stran. Upam, da se  bo v prihodnjih dneh stanje izboljšalo in bo več časa tudi za objave in komentarje.
Zadnja je nastala moška voščilnica in je ravno pravšnja, da jo prijavim na 61. izziv pri The male room, kjer želijo videti izreze - die cuts. Slavljenec v prostem času zelo rad vzame v roke  kitaro, službeno pa je povezan z letali.



Lepim jo tudi k Tini v Galerijo meseca junija - Velika in mala abeceda, male številke, bordura.

Lepo bodite in lep pozdrav.  Zvonka

11 komentarjev:

  1. Zvonka zeloooo podobno sem morala izdelati pred dnevi - zelo zabavno mi je opazovati, kako sva ustvarjali vsaka po svoje - nevede povezano :-)
    Želim ti veliko časa zaTE, naj ti uspe razvajati se na način, ki ti je blizu! Majda

    OdgovoriIzbriši
  2. Ojla Zvonka, mislim, da nas je zadnje čas kar nekaj, ki se pri ustvarjanju in še manj pri komentiranju bolj redko pojavljamo. Upam in mislim, da prav vse vemo, da bo ponovno prišel čas, ko se bomo bolj zadrževale v zaprtih prostorih in posledično tudi za računalniki:)) - zato se ne obremenjuj, veš s tem tolažim tudi samo sebe:)).
    Voščilnica je pa simpatična, glasbeno - leteča:). Lep pozdravček k tebi in naj ti uspe kakšen trenutek ujeti zase:). Andreja

    OdgovoriIzbriši
  3. Zelo je lepa in prav mojstrsko si umestila in povezala vse elemente.

    OdgovoriIzbriši
  4. Se čisto strinjam z Andrejo, voščilnica pa je prekrasna.

    OdgovoriIzbriši
  5. Čudovita je in vešč so mi vsi izrezi, ki si jih krasno sestavila v celoto. Lepo, da si se nam pridružila moškemu izzivu pri The Male Room.

    OdgovoriIzbriši
  6. Mislim, da nisi edina Zvonka, ob vseh obveznostih nam včasih enostavno ne znese. Lepo moško voščilnico si naredila!

    OdgovoriIzbriši
  7. V življenju pridejo obdobja, ko je potrebno eno stvar dati malo na stran in se posvetiti drugi...
    Voščilnica mi je zelo všeč. Krasno si združila poklic in konjiček slavljenca. :-) Lušna šablonica letala. :-)

    OdgovoriIzbriši
  8. Super si ujela hobi in poklic ter ju združila v celoto. Jaz se skozi trudim, da bi podaljšala dan še z akkašno uro in bi tako uspela vse postoriti, pa žal ne gre. Tako trpi blog in obiski pri vas, vendar potrebujemo vsi tudi 5 minut zase ;).

    OdgovoriIzbriši
  9. A great card that combines the hobbies of the recipient, love it. Thank you for joining us at TMR.

    OdgovoriIzbriši
  10. Lepo si zajela vse interese slavljenca na voščilnici. Kar se pa časa tiče, pa pravijo, da je čas za vse. Enkrat za te in drugič spet za druge stvari. Upam, da boš ne glede na vse uspela najti čas zase, pa naj bo to pri ustvarjanju ali pri čem drugem.

    OdgovoriIzbriši