četrtek, 8. februar 2018

Tulipani

Ne, tulipanov pa res ne rabim, saj imam že ene. Tako sem razmišljala ob objavi Tininih novosti. In naročila druge stvari. Pa so me njeni tulipani tako očarali, da sem jih morala nujno imeti. Saj veste kako je to, a ne. In danes na prosti dan, slovenski kulturni praznik, sem se kulturno izražala preko voščilnic.  Kar nisem mogla prenehati. Res so čudovite šablone.







Zadnjo pa prijavljam na izziv Ustvarjalnega dotika na temo pastelna mešanica. Iz njihove trgovine je pastelni papir, štampiljka iz pole štampiljk razlog za nasmeh.


Pozdrav do naslednjič.  Zvonka

12 komentarjev:

  1. Same čudovite so nastale! Si je treba kaj privoščiti tudi za dušo :)...

    OdgovoriIzbriši
  2. Zvonka, danes pa tvoja miza ni bila nič prosta... Si bila turbo pridna. Meni je žal da jih nisem naročila in zagotovo jih še bom. Vse voščilnice po vrsti so prekrasne, top pa kar prva.

    OdgovoriIzbriši
  3. HUH pri tebi pa vse kar puhti od pomladnih barv in cvetja - čudovito :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Rabiš, rabiš...tako so specialne, da preprosto ne moreš brez njih. Če bi Tina dala izziv...tulipani", mislim da bi lahko odprla kar svoj Arboretum. Prekrasne.

    OdgovoriIzbriši
  5. Spomnim se tega stavka, skupaj sva se peljali proti LJ: "Tulipanov pa res ne rabim." Hi,hi,hi.
    Dobro da si se premislila. Krasno zalogo voščilnic si si pripravila.

    OdgovoriIzbriši
  6. Zvonka, tvoje kulturno udejstvovanje je obrodilo čudovite sadove...Voščilnice so prekrasne...in velikanski hvala za navdih-modri tulipani...čudovito!!!

    OdgovoriIzbriši
  7. Prekrasne so Zvonka! Hvala za sodelovanje v našem izzivu. lep pozdrav iz ustvarjalnega dotika, Barbara

    OdgovoriIzbriši
  8. Čudovite so prav vse. Tudi sama komaj čakam, da prispejo v moj nabiralnik.

    OdgovoriIzbriši
  9. he he kako podobno sme imela jaz v glavi...ne potrebujem, eni tulipani so pri hiši, pa še ti redko uporabljeni. Mhmhm prepričevanje ne pomaga, so že v košarici... res krasna šablona in tvoje čestitke fantastične!

    OdgovoriIzbriši
  10. Se mi je zdelo,da boš podlegla,taki lepoti se ne moreš upret😋. Si jih naredila za dve gredici, čudovitih barv,lepe postavitve,ustvarjalni duh si je dal duška😍. Pozdravček ANDREJA

    OdgovoriIzbriši
  11. Tulipane obožujem in ko sem jih zagledala sem se na prvi pogled zaljubila, potem pa se spomnila, da imam že tiste manjše in sem podobno razmišljala kot ti, a se jim nisem dolgo upirala, saj so fantastični. :) Prav tako pa tudi tvoje pomladne voščilnice. Oooh kako zelo so mi všeč še posebej z rumenimi in rožnatimi tulipani in juto ter čipko. Popolno vse od barv do postavitve. Preprosto čudovito, Zvonka! <3

    OdgovoriIzbriši