nedelja, 08. april 2018

The male room #82

Pri The male room je tokrat spet na vrsti tehnika in sicer vodno barvanje/watercolours.

 Pozdrav.  Zvonka

9 komentarjev:

 1. Luštna fantovska voščilnica. Mi je všeč, da si motivu dodala malo bolj živahno, barvito ozadje.

  OdgovoriIzbriši
 2. Lušna voščilnica za moškega predstavnika ;)

  OdgovoriIzbriši
 3. Zelo prikupen motiv si izbrala in ga natančno pobarvala. Predvidevam da z zig markerji??? Barvanje ti je super uspelo in voščilnica je nadvse simpatična.

  OdgovoriIzbriši
 4. Draga Zvonka, sem pravkar ugotovila, koliko vsega sem zamudila med mojim praznovanjem, tudi pri tebi je nastalo toliko lepotičk, da mi je vzelo kar precej časa, da sem se sprehodila med njimi :-) Čudovito si ustvarjala!
  Čudovita pa je tudi tvoja voščilnica, ki mi je polepšala moje praznovanje. Hvala zanjo, hvala pa tudi za očarljivi šablonci. Medvedek je že polepšal voščilnico za komaj rojeno deklico.
  En velik objemček pošiljam na daljavo, Majda

  OdgovoriIzbriši
 5. Krasen motiv si izbrala in ga lepo pobarvala. Luštno. Lp

  OdgovoriIzbriši
 6. Lovely male card, great colour combination and beautifully coloured image. Thanks so much for playing along at The Male Room Craft Challenge. Good Luck! 😃

  OdgovoriIzbriši
 7. prekrasno barvanje in super kombinacije s papirji!

  OdgovoriIzbriši
 8. I am now your newest stalker!! This card is fantastic and so well laid out and colored... Perfect for our challenge!! Thank you so much for joining us at The Male Room!

  OdgovoriIzbriši
 9. Luštno voščilnico si naredila, tako čist ta pravo otroško//fantovsko :-)) Hvala, ker ustvarjaš z nami pri The Male Room.

  OdgovoriIzbriši