torek, 5. junij 2018

Vrtnar

Zadnje čase zelo zanemarjam svoj blog in posledično tudi vaše. Polno je drugih obveznosti, ki imajo prednost. Tudi na izzive nimam časa misliti, kaj šele pripraviti izdelek. No, tokrat sem po daljšem času naredila izjemo. Izdelala sem moško voščilnico za izziv pri The male room, kjer pri 86. izzivu želijo videti vrtnarjenje/gardening.
In ker sem barvala z zig markerji, jo prijavljam tudi na 66. izziv Tine in Vladke, Ko me inspirira - barvanje motiva.


Travo, rože in sonce sem izrezala s Tininimi rezalnimi šablonami Na travniku, zato voščilnico prijavljam v Galerijo meseca junija.

Lep pozdrav.  Zvonka

12 komentarjev:

  1. Zelo lepo, prisrčno in veselo voščilnico si izdelala. Vrtnarček res uživa v svojem delu. :-) Čudovito si ga pobarvala.

    OdgovoriIzbriši
  2. Joj, kako je luštna in lepo izdelana. Taka s celo zgodbico, zagotovo navduši vsakega. Lp

    OdgovoriIzbriši
  3. ooo kako simpatično in čisto pravo vrtnarsko voščilnico si naredila :-)) Super si jo sestavila in ustvarila krasno nebo.
    Hvala, ker ustvarjaš z nami pri The Male Room.

    OdgovoriIzbriši
  4. Kako lepo tematsko voščilnico si nam dala na ogled.

    OdgovoriIzbriši
  5. Kako je lepa...čudovita scena!

    OdgovoriIzbriši
  6. o Zvonka to je pa še štampiljka od cuddly budly... sem postala nostalgična. Prav fajn si zrihtala tega vrtnarčka in voščilnica je zelo prikupna.

    OdgovoriIzbriši
  7. Še kako dobro te razumem, ker tudi meni objave in komentiranje kar ne gredo od rok že nekaj čas. Bo pozimi boljše :) Lepa voščilnica in hvala, da barvaš z nama :)

    OdgovoriIzbriši
  8. Oh this is so sweet. I do like the background you've created and that little guy is fab. Thanks so much for playing along with our gardening theme at The Male Room. Deborah, DT.

    OdgovoriIzbriši
  9. Very sweet gardening themed card. Thank you for joining us at The Male Room - Charlotte/Lady Joyful, DT

    OdgovoriIzbriši
  10. A PERFECT gardening card, love everything about it. Thank you so much for joining us in our Gardening challenge at The Male Room this week. Looking forward to see you again next challenge.

    Faith The Male Room DT
    Daffodil Cards {My Blog}

    The Male Room
    themaleroomchallengeblog.blogspot.co.uk

    OdgovoriIzbriši
  11. Ob tako dobrem vrtnarju bodo rožice še cvetele, tvoj je izredno čedn in zagnan:). Vse si je pripravil, naj mu uspeva, posledično pa tudi tebi:). Lep pozdrav in še dobro, da sem videla da imata Vladka in Tina izziv, takoj moram popraviti svoje velike zamude na vseh koncih. Lep pozdravček k tebi, Andreja

    OdgovoriIzbriši
  12. Oooo Zvonka, kako je ljubka in super lepo pobarvana!

    OdgovoriIzbriši