četrtek, 22. november 2018

Vesolje in MŠPU osmič

Danes bomo v vesolju.  Izdelala sem dve vesoljski voščilnici, bilo je precej dela ampak moram priznati, da sem zelo uživala. Barvala sem z zig markerji, skafandre sem pred obrazi premazala z glossy accent, da se posvetijo.
Prva je narejena za 99. izziv pri The male room, kjer želijo videti mehanski/premični del - mechanical/moving part.
Druga je izdelana za 224.izziv Crft-alnice, kjer dekleta želijo bogato notranjost. Po skromni zunanjosti se odpre bogata notranjost. Tako bogate notranjosti po moje še nisem naredila. Bi iz tega lahko naredila tri voščilnice.


Prijavljam jo tudi v Malo šolo prazničnega ustvarjanja, kjer učiteljica Tina želi, da uporabimo moos gumo in lepilni trak. Oboje sem uporabila na izrezu zate in upam, da se vidi. Ni veliko, a upam, da dovolj za nalogo.

Lepim jo tudi k Tini v Galerijo meseca novembra - rez. šablone zate, luna in zvezde, valoviti pravokotniki, štampiljke iz kompleta (ne)strašne pošasti.

In da objava ne bo prekratka (ha ha), pokažem še dve vesoljski voščilnici izdelani pred časom. Potem z vesoljem neham težit.Hvala, če ste se prebile čez današnjo dolgo objavo in lep pozdrav.  Zvonka

13 komentarjev:

 1. Uau, vse po vrsti so krasne! Vesoljske ti gredo super od rok:)!

  OdgovoriIzbriši
 2. Tvoja vesolja so špica! :-) Astronavti so zelo lepi in prikupni. Pri okrasitvi notranjosti za Craftalnico si se pa res super potrudila. Mene si navdušila z vesoljem. :-)

  OdgovoriIzbriši
 3. Fantastično vesoljska.Vidim,da ti je ta tematika pisana na kožo.Ena lepša od druge.

  OdgovoriIzbriši
 4. A great card for our challenge. Thanks for joining in at TMR.
  Linby x
  DT

  OdgovoriIzbriši
 5. Svetovna veslolja si postavila v voščilnice in res ti verjamme, da je bilo veliko dela :)

  OdgovoriIzbriši
 6. vau, obožujem vesoljske, zakon so vse!

  OdgovoriIzbriši
 7. Res je bogata tvoja notranjost. Mi je zelo všeč! Hvala, ker sodeluješ CRAFT-alnici

  OdgovoriIzbriši
 8. Čudovite vosoljske voščilnice.
  Hvala,da si se nam pridružila v Craft-alnici. Lp Lili

  OdgovoriIzbriši
 9. Zelo lepa je tvoja voščilnica z bogato notranjostjo in tudi vse ostale :-)) Krasno si jih sestavila in naredila res čudovite zvezdnate scene.
  Vesela sem, ker ustvarjaš z nami v izzivu CRAFT-alnice … Srečno!

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Hvala, ker ustvarjaš z nami tudi v izzivu pri The Male Room. Pridi spet!

   Izbriši
 10. Great use of the stamp set! Thanks for joining in the Mechanical/ Moving Part challenge at The Male Room. Looking forward to seeing your creative projects in the future galleries again.

  OdgovoriIzbriši
 11. So fun! Love the astronauts. Thank you for joining us at The Male Room - Charlotte/Lady Joyful, DT (PS, Sorry it's taken so long for me to comment - life has been hectic these past months!)

  OdgovoriIzbriši