petek, 25. januar 2019

Clean and simple

 Še ena objava danes, da bo potem mir za nekaj dni.
Zelo težko izdelam voščilnico v CAS stilu, saj se mi vedno zdi, da še nekaj manjka. Včasih pa mi le uspe, tokrat za izziv scrapping4funchallenges.blogspot.com/2019/01/challenge-132-clean-and-simple.scrapping4funchallenges.blogspot.com/2019/02/winner-and-featured-creations-132 In potem je spontano nastala še ena, za njo, ki ima rada bolj zemeljske barve.


Pozdrav.  Zvonka

10 komentarjev:

 1. Plešoča dama je tudi meni zelo pri srcu za ženske voščilnice. Tvoji sta prekrasni.

  OdgovoriIzbriši
 2. Kakšna belina in eleganca. Ni tvoj stil ampak nadaljuj s tem...perfektne so.

  OdgovoriIzbriši
 3. Obožujem CAS. Voščilnici sta popolni. Barvanje je čudovito, okvir pa povdari nežen motiv. :-)

  OdgovoriIzbriši
 4. Pri tej plesalki res ne potrebuješ veliko da zgleda čudovito. Ja "zemeljska" je res tista prava za njo - upajmo, da jo bo vedno spomnila na prijetne trenutke, ki smo jih preživele skupaj:)). Lep pozdrav na tvoj hribček, na njen hribček ,z mojega, kjer kar močno sneži, Andreja

  OdgovoriIzbriši
 5. Iiii ... iz prve roke povem, da je prejemnica navdušena in jo občuduje še in še! Tako zelo njej na kožo pisana, da se je resnično ne more nagledati! In v živo - tvoji dve voščilnici še veliko lepši, pa že tukaj sta čudoviti! Prvič sem se imela priložnost dotakniti voščilnice za blog Scrapping4fun, jo občudovati v živo in to še preden sem jo zagledala v galeriji :-) Popolnoma nova izkušnja, hvala Zvonka še enkrat! Toliko spominov je povezano z voščilnicama, da se mi ob misli nanje samo smeji!
  Objem k tebi, Majda

  OdgovoriIzbriši
 6. This is so amazing...
  Thank you for playing with us at Scrapping4fun challenges.
  Priya-DT

  OdgovoriIzbriši
 7. uf ja CAS voščilnice so tudi meni kar konkreten izziv, če ne drugače malo poškropim ozadje , da ni belo belo. Tvoji sta prelepi!

  OdgovoriIzbriši