ponedeljek, 8. april 2019

Tresočki

Pri Craft-alnici poteka 232.izziv in sicer tic-tac-toe. Iz dane razpredelnice lahko izberemo tri elemente, vodoravno, navpično ali poševno. Izgleda sila preprosto, ampak sploh ni. Že pri izdelavi prve voščilnice sem se ujela v past. Izbrala sem spodnjo vodoravno vrsto in na pol poti izdelave voščilnice ugotovila, da ne bo v redu, ker je tudi tresočka in očitno ima tudi krog.
Pa sem šla izdelat novo, po prvi vrsti navpično in upam, da bo ta ustrezala kriterijem. Nisem upala dati napisa, ker je v drugi vrsti. Je treba biti kar dosti pozoren, hitro imaš lahko kakšen element preveč. Malo mi je sicer pusta, prazna, vendar lahko po potrebi kasneje dodam napis, voščilo ali številke.

prva vrsta navpično: KRAFT KARTON, TRESOČKA, MOŠKO
ta je pa neustrezna, saj ima 5 elementov razpredelnice

Pozdrav.  Zvonka

11 komentarjev:

  1. Čudoviti sta. Super šabloni za tresočke.

    OdgovoriIzbriši
  2. Punce so v pravilih napisale, ce se prav spomnim, da lahko uporabiš samo tri elemente. Sem si že takoj mislila da v temu grmu tiči zajec. dilema je rešena. Žal se sama nism lotila tega izziva. Je bilo to pot tolk drugega, da enostavno ni šlo.

    OdgovoriIzbriši
  3. Lepa je. Pisano polnilo tresočke super poživi kraft osnovo. Tokratni izziv na Craftalnici res izziva. :-))

    OdgovoriIzbriši
  4. Obe sta čudoviti in krasno je, da nas včasih dosledno upoštevanje pravil pripelje do ... več voščilnic ;-)
    Objem, Majda

    OdgovoriIzbriši
  5. Obes ta super, z aodtenek pa mi je bolj všeč prva. Tale izziv je bi res izzivalen ;).

    OdgovoriIzbriši
  6. Ja, izziv je sila preprost, ampak res zahrbten. Kar nekaj smo jih izločile :-)) Ne vem, ampak me vidimo tudi pri prvi krog, več krogov (komentiram, ker si ravno omenila, če je šlo ...) Si pa naredila obe voščilnici zelo lepi :-))
    Hvala, ker ustvarjaš z nami v izzivu CRAFT-alnice … Srečno!

    OdgovoriIzbriši
  7. Zvonka, pri tvoji objavi sem se pošteno nasmejala :) Bolj ko sem usklajevala besedilo z elementi na voščilnicah, bolj mi je šlo na smeh, več krogov in zelene barve v delčkih tresočke sem našla. sta pa zagotovo obe ZELO lepi in sedaj imaš dve krasni voščilnici namesto ene! Hvala, ker sodeluješ pri CRAFT-alnici

    OdgovoriIzbriši
  8. O joj, očitno sem ga še 1x pobiksala. No, nič hudega, pa drugič.

    OdgovoriIzbriši
  9. Draga moja Zvonka, kako si pa ti tole lepo napisala, tudi mene si pošteno nasmejala. Nič hudega, če TIC TAC TOE ni popolen, voščilnico sta čudoviti.
    Hvala, da si se nam pridružila v Craft-alnici. Lp Goga

    OdgovoriIzbriši