sobota, 25. januar 2020

Tehnika pri 52 CCT

Kar nekaj šablon sem preizkusila in kar nekaj papirjev je romalo v koš, preden sem bila za silo zadovoljna s tehniko embossed imressions, ki jo želijo videti pri 52 Christmas card throwdown.
Meni se tehnika zdi kar zahtevna, verjetno tudi zato, ker nisem navdušena ljubiteljica vročega embosiranja. Sem jo pa vsekakor želela preizkusiti, saj se tako lahko naučimo kaj novega in to je vedno dobrodošlo.
Po navodilih iz danega videa, sem embosirala bunkico in nato še Tinin napis z zlatim prahom, bunkico pa pobarvala z modrim zig markerjem in vodo.





  Lepim k Tini v Galerijo meseca januarja in k artMBR/zima.

Pozdrav.  Zvonka                                                     

10 komentarjev:

  1. Thanks for persisting with this technique! I struggled the first time I tried it but this time it went better. Your end result is beautiful, I hope you're very happy with it. Thank you for joining in with us at 52CCT this week.

    OdgovoriIzbriši
  2. Ojla Zvonka, sedaj pa se javljam že s svojega računalnika:). Ne glede na to, da nisi ljubiteljica embosiranja,si naredila super luštno voščilnico. Tudi jaz sem v mislih že zbirala primerno šablono, verjetno bo šlo nekaj papirja tudi pri meni v koš:). Si bila pa zelo hitra z ustvarjanjem, sem prepričana, da jih boš še kaj dodala. Lep pozdravček, Andreja

    OdgovoriIzbriši
  3. No pa sva bili obe hitri in sva sosedi na izzivu. Po mojem si tudi ti uživala in uspela ti je luštna bunčica. Hvala, da si jo obesila tudi k meni.

    OdgovoriIzbriši
  4. Ooo pa je zelo lepa, Taka CAS.Ker je že tehnika atraktivna je to čisto dovolj.
    Hvala, da si se nam pridružila pri 52CCT, Goga

    OdgovoriIzbriši
  5. Kako lepo si embosirala božični okrasek. Zelo mi je všeč!

    OdgovoriIzbriši
  6. You did a great job with the Embossed Impressions technique! Love the simple style of your card! Thank you so much for playing along with us at 52CCT this week! Rosi x

    OdgovoriIzbriši
  7. Bravo za vse poskuse. Se je splačalo, kajti tvoja voščilnica je fantastična. Super motiv si izbrala in lepo sestavila voščilnico.

    OdgovoriIzbriši
  8. Te čisto razumem Zvonka, tudi pri meni je bilo nekaj neuspelih poskusov - mogoče sva v začetku čisto preveč nežni ;-)
    Tvoja prijavljena izvedba pa - čudovita, Majda

    OdgovoriIzbriši
  9. Zvonka, krasno si se poigrala s tehniko "embossed imressions" in naredila čudovito bunkico :-)) Lepa čestitka!
    Hvala, ker ustvarjaš z nami pri 52CCT.

    OdgovoriIzbriši