torek, 12. oktober 2021

Vesela hiška - siva kot miška

 Še drugo voščilnico sem pripravila za oktobrski izziv Vesele hiške, ki se glasi - siva kot miška. 

Za ozadje sem si naredila stencil šablono s Tininimi dežniki iz kompleta Pomladni dan, iz drugega dežnika sem naredila tresočko, dodala škornje in nekaj dežnih kapljic iz kompleta Bordura oblaki, na koncu pa še napis. Tudi siv papir z belimi pikami je od Najlepšega para.



                                             

Lepim jo tudi k Tini v Galerijo meseca oktobra zaradi zgoraj naštetih uporabljenih pripomočkov.

Pozdrav.  Zvonka

5 komentarjev:

  1. Vse sivo, pa tako zelo barvito! :-) Krasna voščilnica. Navdušena sem nad ozadjem. Zelo domiselno si izdelala stencil šablono. Z dežnikom-tresočko bi bilo lepo iti na sprehod v dežju. :-). Hvala, ker si dežnike prinesla v sivo Veselo hiško.

    OdgovoriIzbriši
  2. Ojla Zvonka, to je sigurno že 4 komentar , pa so se mi dosedaj vsi zbrisali - groza:((
    V vseh predhodnih sem ti že hotela povedati, da so voščilnice, ne glede na barvo super, barvite in razgibane. Ker sem jih videla v živo, pa lahko samo rečem, da so, ko jih "pošlataš":) še boljše. Idej ti res ne manjka. Lep pozdrav, Andreja

    OdgovoriIzbriši
  3. Uau, kako zelo lepa voščilnica. Čisto si me navdušila s svojim dežnikom - tresočko. Bi bilo lepo imeti takega pravega. Hvala, da si se še enkrat pridružila našemu sivemu izzivu v Veseli hiški.
    Valerija DT

    OdgovoriIzbriši
  4. Kakšne super ideje najdem pri tebi!!! Ko bo kašen siv dan, bom posegla po dežniku in škornjih in si pričarala popoln dan - danes pa ne, ker sončka ne dam ;)
    Še tebi ga malce pošiljam na daljavo, Majda

    OdgovoriIzbriši
  5. Se strinjam z Majdo. Kako lepo nas presenečaš s svojimi idejami ta mesec. Dežnik, tresočka, ozadje in škorenjci - vse je TOP! Hvala za obisk v Veseli hiški in lep dan želim. Veana R.DT

    OdgovoriIzbriši