torek, 17. februar 2015

Prava beležka

Tokrat sem izdelala beležko za najstnico Ano na željo sodelavke. Pa nisem tako poenostavila kot zadnjič. Bila sem bolj pridna in sem se dosti bolj poglobila v izdelavo. Lepenko za platnici sem oblekla v rdeč rožast papir, znotraj pa še prelepila z enobarvnim rdečim. Izgleda sicer enostavno, ker pa sem to delala prvič, sem se kar namučila, da je bilo dobro narejeno. Da ne razlagam o tem, kako sem odtis nalepila na napačno stran.....cela panika. Za naslovnico sem uporabila pobarvan odtis od Neve, dodala še nekaj okraskov, ( da sem zakrila napako - strgan papir, ko sem odstranjevala narobe prilepljen odtisek) in trakcev na spirale, saj je namenjena najstnici in je lahko malo bolj bogata. Znotraj sem odtisnila sovico, na zadnji stranici pa je še žepek za kakšen manjši listek (pa sem pozabila slikati).





V soboto sem morala za sovaščanko prav na hitro izdelati voščilnico za slavljenca, da sem jo še pozabila fotografirati. Namesto mene so jo kar tam in mi jo poslali.







Pozdravček, Zvonka.

16 komentarjev:

  1. Vauu, Zvonka tole pa je taprava beležka za najstnico, se vidi, da si se zelo potrudila, kajti je čudovita :) Voščilnica pa prav tako :) Zelo lepe papirje si izbrala ;)
    Lp, Larisa

    OdgovoriIzbriši
  2. Odlična beležka, zelo si se potrudila!! Pri voščilnici pa mi je takoj padel v oči zamašek od steklenice s številko, zelo mi je všeč ideja in cela voščilnica! LP:)

    OdgovoriIzbriši
  3. Oboje je zelo lepo,pri voščilnici mi je ful dobro, da si uporabila zamašek in dodala 50-ko.
    LP Vilinke

    OdgovoriIzbriši
  4. Od srca sem se nasmejala tvojemu opisovanju popravljanja napake. Pa ne iz privoščljivosti, pač pa kot tolažba za vsa moja popravljanja. :-) Včasih se mi zdi, da ravno tisto, kar je najbolj enostavno, najbolj zafuram in potem popravljam in trgam in lepim in mi je obenem vroče in me zebe. :-)) Čudovit dnevnik si sestavila za najstnico. Prav lepo je načičkan. Točno takšen je, kot mora biti. :-)) Voščilnica za "mladeniča" pri petdesetih pa je prva liga. :-))

    OdgovoriIzbriši
  5. Zelo lepa beležka...počasi boš še z njimi "razturala". Voščilnica za 50 letnega mladeniča pa je tudi lepa in zanimiva.

    OdgovoriIzbriši
  6. Verjamem, da sta bila oba zelo zadovoljna s tvojima izdelkoma. Lepo si oboje tematsko naredila.

    OdgovoriIzbriši
  7. Pridna.. saj veš, da vaja dela mojstra, če mojster dela vajo :) saj si videla, da sem tudi jaz malo zašuštrala. Bistvo je, da smo dovolj ustvarjalne in trmaste, da vse rešimo.
    Lepa izdelka sta.

    OdgovoriIzbriši
  8. Krasen dnevnik je nastal, voščilnica pa takšna kot mora biti za ljubitelja piva.

    OdgovoriIzbriši
  9. Biljwžnica je super a na čestitki si super umetnula čep od flaše!! Odlična ideja!

    OdgovoriIzbriši
  10. Punčko si tako lepo pobarvala, da zgleda kot prava. Zamašek, ja ....ta pa definitivno zmaga. čao

    OdgovoriIzbriši
  11. Zelo lepa beležka, za mladostnika pri 50- tih pa tudi hudo domiselna voščilnica.
    Lep pozdrav, Andreja V.

    OdgovoriIzbriši
  12. uau beležka je zelo simpatična, voščilnica pa super ideja. lp

    OdgovoriIzbriši
  13. Tokrat se pa prav vidi na izdelkih, da si uživla pri izdelavi - drobne napakic pa delamo vsi in ponavadi jih videmo celo samo mi. Čudovito :)

    OdgovoriIzbriši
  14. Ti prav nič ne zavidam situacijo v kateri si se znašla. A kot se za pravo mojstrico to spodobi si to tudi uspesno rešila in sestavila hudo dobro belezko.
    Pivska voscilnica je pa tudi mega.

    OdgovoriIzbriši