nedelja, 8. februar 2015

Prve beležke

Že lani oktobra sem si kupila bind it all, ki sem si ga že dolgo želela.  Potem se je pa ustavilo. Malo res ni bilo časa, saj je bil prosti čas zapolnjen z izdelavo prazničnih voščilnic in koledarčkov, večji vzrok pa je bil nekakšen "strah" pred njim. Nisem ga namreč znala uporabljati in tudi nikjer še nisem v živo videla kako se z njim rokuje. Sem si ogledala nekaj filmčkov, vendar me vseeno ni premamilo. Saj poznate tisto - velika želja imeti oz. to nujno rabim in potem ko imaš, ne veš več kaj bi z njim.
Na srečanju ustvarjalk v Ljubljani pa je bila Sonja tako prijazna, da mi je pokazala uporabo bind it all-a in izdelavo beležke. Hvala še od tu Sonja. Zdaj je bilo treba samo še najti čas in začeti z delom. Pa sem v petek začela in nastale so tri enostavne beležke. Spirale sem dala samo na sredino, ker mi je bilo za začetek tako lažje. Take sem občudovala že pri Tini.  Tudi platnic nisem nič oblačila v papir.










Pri prvih dveh sem za platnice uporabila kar plastificirane liste od stare akte, pri tretji pa zadnjo stran akvarelnega papirja, ki je iz debele lepenke. Prvi dve imata pobarvan odtisek, ki mi jih je  pred časom prijazno poslala Neva, pa sta se mi zdela prav primerna. Na notranjo stran obeh sem prilepila še žepek, da se lahko vanj shrani kakšen listek.
Tretjo sem izdelala za sina. Izmed petih izdelanih all stark mu je bila najbolj všeč ta z videzom obrabljenosti, čeprav ni vedel za kaj jo bom uporabila. Pri tej sem uporabila tudi novo šablono od Memory box, katere vzorček se na žalost na fotografiji ne vidi najbolje.
Beležke imajo sicer še nekaj pomanjkljivosti oz. napak, ampak zaenkrat sem zadovoljna. Bo naslednjič bolje.






Prijavljam jih v februarsko galerijo Najlepši par, ker sem pri vseh treh beležkah uporabila štampiljke Tri lepe misli.

Pri nas je sonček, bo treba it malo na zrak po kosilu, čeprav je bilo zjutraj mrzlih -11. 
Pozdrav, Zvonka.

21 komentarjev:

  1. uau prav vse beležke so zelo lepe! lp

    OdgovoriIzbriši
  2. Vauuu, prečudovite so :) Za prvič so ti uspele fantastično :) Sploh ne vem katera je lepša ;) Sem se tudi sama lotila beležk , pa jih še nisem objavila ;) Jih bom pač danes :) Bind it all pa je na mojem seznamu želja že kar dolgo :) Si ga moram nabavit, pa moja denarnica ni preveč polna za takšen nakup :(
    Lp, Larisa

    OdgovoriIzbriši
  3. Res so wauu tvoje beležke. Zgleda, da se bom enkrat v prihodnosti res morala udeležiti kakšnega srečanja, da se bom naučila česa novega. Strojčka si tudi jaz zaenkrat ne bom mogla nabavit, ker mi vsak cent poberejo copic markerji . Počasi boš še vzljubila vilinke hi hi...

    OdgovoriIzbriši
  4. Kot bi vedela, da danes pa bo objava, sem šla pogledat tvoj blog :) Skoraj istočasno, kot si objavila beležke.
    Upam, da se jih boš večkrat lotila.. meni pa je tudi prav prišlo ustvarjanje v družbi, takrat več naredim.

    OdgovoriIzbriši
  5. Lepe so te beležke. Lepo si jih okrasila.

    OdgovoriIzbriši
  6. Čudovite so
    sploh ta zadnja za Aleša je fenomenalna
    lp Tamara

    OdgovoriIzbriši
  7. Sem prav vesela, da si se skorajžila in se jih lotila.
    Krasno so ti uspele.

    OdgovoriIzbriši
  8. ooo kako lepe beležke si naredila. Zelo praktično darilo :-))
    Super so ti uspele!

    OdgovoriIzbriši
  9. Led je torej prebit. :-) Napake verjetno vidiš samo ti. Jaz namreč vidim samo tri čudovite in zelo uporabne beležke. :-))

    OdgovoriIzbriši
  10. Kapo dol za tvoje izdelke, prav nič se jim ne vidi, da so prvi. Sedaj, ko je led prebit boš pa zečela ustvarjati na veliko. Vse čestitke za vse lepe beležke.
    Pozdravček, Andreja V.

    OdgovoriIzbriši
  11. Škoda za vso strahospoštovanje pred strojčkom, ker si naredila zelo lepe beležke.

    OdgovoriIzbriši
  12. Zelo lepo. Od tu ni videti nobene napake. Pa še uporabne so. Tudi sama sem ta vikend ustvarjala, le da sem se lotila izdelave albuma - Scrapbook pravi hči. Ker sem se zadeve lotila prvič sem tudi precej improvizirala. Bomo videli kako se bo izšlo.

    LP, Marjeta

    OdgovoriIzbriši
  13. Čudovite so ;) brez napak!!! meni so take, ki imajo siralo le na sredini najlepše ;) komaj čakam tvojo novo kolekcijo ;)

    OdgovoriIzbriši
  14. Važno je, da si ga vzela v roke in preizkusila...upam, da se revež ni preveč načakal. Je dal sedaj vse od sebe, da ne boš še kdaj pozabila nanj in te beležke so res krasno simpatične. Še lahko narediš kakšno. Pri tem mrzličnem nakupovanju ustvarjalnih pripomočkov se res dogaja (mislim, da ne samo tebi ampak kar večini nas), da pozabimo na stvari, ki smo si jih v požrešnosti (to bi imela, oooo tudi to, ej brez tega pa res ne morem bit) nagrabili. Govorim iz lastnih izkušenj, da ne bo pomote. Kolikokrat pogruntam, da imam kakšno šablono, pa sploh ne vem, da je v predalu, še huje pa je, da jo še enkrat kupim. Noro in včasih še preveč noro. Lep teden ti želim, predvsem pa ustvarjalen (pri meni je suša). čao

    OdgovoriIzbriši
  15. Jako su lijepe, a strojćek je odličan, lijepo bi ga biloimati ;)

    OdgovoriIzbriši
  16. Zvonka naredila si krasne beležke in upam, da boš strojček z veseljem uporabljala.
    Želim ti lep teden, Jana

    OdgovoriIzbriši
  17. Super, zdaj si se naučila in boš z vedno manj strahu delala z mašinco. Verjamem, da bodo nastale še krasne beležke.

    OdgovoriIzbriši
  18. Tvoje beležke so vse po vrsti krasne. Zadnja ima čudovito ozadje in barve, prava za fanta. Mala delavnica na srečanju, je tudi meni prav prišla. Lp

    OdgovoriIzbriši
  19. Bravo, vse so mi zelo všeč!! Nevine pobarvane odtiske sem takoj prepoznala, ti si jim namenila krasno poslanstvo, LP:)

    OdgovoriIzbriši
  20. Jaz ne vidim noben napakice - so vse top, čeprav se odpišem pod sinovo izbiro :). Sedaj ko je led prebit, ti bo mašinca zagotovo super služila in bila večkrat uporabljena.

    OdgovoriIzbriši